Boucing Purple Bow Tie Ribbon

En sak jag hatar med blogg.se

Den enda saken jag hatar med blogg.se är att man inte kan svara på sina kommentarer som man får i svarsfältet. Så jobbigt ju! Åhh. Jag vill svara på varenda kommentar. Men ni ska veta att jag blir glad för varje kommentar jag får, om den inte är elak. Haha. 


Sjkaste bilden ju. Mjölig och allt efter gymkana med små shettisar på ridlägret i somras ;D

Bloglovin!

Just nu så försöker jag att få bort alla olästa inlägg från bloggar som jag följer. Har olika grupper som jag tittar i också. En för kompisar o.s.v. Är redan klar i några av grupperna, men alla skriver nya inlägg hela tiden! Jag minns för ca 3 vecckor sedan när jag hade under 100 olästa inlägg. Det var tider det! Var sedan inte inne på internet då jag hade problem med internetanslutningen som ni kanskee minns? Usch. Inläggen bara strömmade in. Missade ca 2 veckor med inlägg från mina favoritbloggare också... Missade massor av roliga tävlingar och att de var på grönan. Urrrgghh.

Glöm inte att ni gärna får följa mig via bloglovin! Gör gärna bloglovinbyten också :)! Lämna en kommentar bara och skriv vilken följare du blev :D!


Arkivbild från ridlägret i somras.

Melon picknick!

Jag, lillasyrran och hennes kompis hade en melonpicknick idag! Det var gott :D!

Meloner!
Dalahästfilt!
Mums!

Dagens outfit ♥

Haha. Vad mobbade mina ben ser ut att vara. Smalisben och fettoben :D

Video på det jag köpt!

Haha. Min skoldator fick damp, så jag slängde ut den ur fönstret. Eller nej det gjorde jag inte, men jag ville det. Så istället filmade Maja mig med hennes digitalkamera :D!

Gissa vad jag ska göra nuu!

Skoldator+Laddarsladd+
Massor av kassar+tubtoppis=
Katt? Haha. Nej då! Det får ni gissa själva! Eller så får ni vänta i max någon timme, för då får ni se!

Arosfortet idag!

Ska dit med Helle, Frida och Maja. Ska vara där i två timmar. Vi får hoppas att det inte är fullt bara. Då dör jag, bokstavligen... Men aja. Det är ju fint väder ute :D


de blåa byxorna är nya, de är från Lindex barnavdelning ;D MAja har i svart :D

Sovande irriterande kissemisse

Min katt Klony kom upp i min säng vid klockan åtta och han ligger fortfarande kvar där! När jag också ligger i sängen så tar han upp tre fjärdedelar av sängen. Men när jag inte är där så ligger han ihopkurad som en boll. Åhh. Är han dryg eller är han dryg?


Ni ska bara se när han inte ligger sådär...

Dagens klädval!

Linne - H&M
Byxor - JC
Älskar linnets rygg :D

Studsmattebilder från förra året!

Haha. Det ser ut som om jag bryter nacken där. Plus att mina ben ser ut som två mosade kakor. Haha.
Måste filma någongång när jag hoppar studsmatta. Jag är så grym på volter och allt det. Eller nej det är jag inte...
Vilopaus. Eller hahhaha jag dog paus.
Checkishoppis. Så gryymt!

Har ni någonsin sätt mig helt galen?

Hittade massor av fina bilder på mig när jag ser helt galen ut eller gör helgalna saker. Så tänkte bjuda lite på mig själv!


Och Micka, förlåt för bilderna. Haha.

Våren är här, del 4!

Så! Det där var alla bilder som jag tog i onsdags på vårtecken!

Tredje dagen i stallet!

Idag så var jag i stallet igen. Skulle sköta om Buster idag, men han gick på lektion de två timmarna jag var där, så jag mockade åt honom och sedan tittade jag på tävlingarna. Det var sjukt många som rev olika hinder och sådant. Men det är svårare med höga hinder. Hehe. Har max hoppat 80 cm. Haha.


Haha. Jag i vintras. Inte så vacker bild, öhö.

God natt!

Nu ska jag sova! Är trött efter ridningen. Red med låånga stigläder på en seg pålle. Körde helt utan stigbyglar ett tag också, och då måste man hitta balansen. Jag spänner mig jättelätt då för att hitta balansen. Får nog börja rida mer barbacka eller utan stigbyglar så att jag får bättre balans igen. Hade en sjukt bra balans efter sommaren. 

Imorgon ska jag i alla fall till stallet igen! Ska sköta Buster! Alva sköter honom på lördagar, men hon kan inte komma och sköta honom imorgon... Så jag får göra det :D Innan det ska jag nog studsa på våran studsmatta som vi satt upp idag!


Jag och bollar...

Kemi provs resultatet!

Fick veta vad jag fick på mitt NO prov under träslöjdslektionen. Provet gick superbra, skrev sex stycken sidor igen... Fick i alla fall ett A på provet! Överlyckliig! Fast det är alltid skoj att få högsta betyget på ett prov, haha. Provet var i alla fall busenkelt :D!


En skum tummen upp bold på mig. Haha.

Ridning!

Idag så red jag Roberta. Hon var allmänt seg. Fast jag tror att det var för att hon åt när jag sadlade, haha. Vi red på volterna. Det gick bra. Roberta var svår att styra också. Haha. Segot. Man ska ha henne på hoppningen, eller när man rider i jockey sadel. Hon blir helgalen. Haha.

Innan ridningen så ryktade jag av Spirit lite. Kratsade hennes hovar och borstade av all lera som hon var full av. Det var bra, annars skulle hon inte ha blivit ryktad alls. Hon gick nämligen lektionen efter min! Ja, jag blev glad! Absolut! Det är ett steg närmaree att hon ska börja gå på mina lektioner nu! Plus att hon behöver ridas oftare, hon är full av överskottsenergi. Haha.


Taco får ta plats i detta inlägg efftersom jag dumt nog glömde min kamera. Ajdå!

Våren är här, del 3!

Seriehoppningen!

Seriehoppningen är avslutad nu, eller i söndags då. Så jag hade tänkt att skriva hur jag tyckte att alla tre gånger gick!

Första gången - Första seriehoppningen red jag Mozart. Det gick riktigt segt, haha, seg pålle där. Men jag gick i alla fall runt felfritt, och de är väl poängen? Var riktigt nervös innan också, så hade som mål att gå runt felfritt. Det fungerade finfint!

Andra gången - Andra seriehoppningen red jag Freija. Hon var pigg som sjutton och körde race genom hela banan. Men jag gick runt felfritt igen i alla fall. Efter denna gång så var jag riktigt nöjd. Freija var underbar att hoppa! 

Tredje gången - Tredje seriehoppningen så red jag Elina! Jag gick runt felfritt med tiden 23,5s. 3,5s efter idealtiden. Slutade på en 10;nde plats. Gick runt felfritt också! Så det var toppen! Var riktigt nöjd efteråt!


Första gången.
Andra gången.
Sista gången!
Lappar!

Taco

Tog några urgulliga bilder på min kisse Taco!


Fint då. Hade ascoola bilder, men skärpan blev inte alls braig...

Stallet!

Har kommit hem från stalllet, blöt såklart! Det tog inte så lång tid att fixa allt, så var klar efter en och en halv timme. Spirit var sjukt söt, vilket inte syns på bilderna som jag tagit, haha. Hon älskar när man borstar hennes huvud, eller hon tycker i alla fall att det är bekvämt. Hon står och njuter. Man kan seriöst stå och gosa med henne i hundra år då. Fast det var inte lika mysigt när een teorigrupp står utanför boxen, haha. Spirit hade varit ute i regnet, så hon behövde torka. Men hennes päls blev sjukt fin efter att jag hade borstat henne. Fast jag misstänker fortfarande att hon inte gillar hårda borstar på magen, mjuka går bra i alla fall!


Hon var inte alls social idag, som ni nog ser. Haha. Imorgon ska jag tvinga henne att posa snyggt :D

Nu sticker jag till stallet!

Det kommer säkert att börja regna så att jag blir blöt som en fisk. Ska liksom cykla till stallet. Men jag får i alla fall träffa Spirit! Woho! Vi ses igen vid halv sex, sex någon gång!


Min kamera!

Min outfit

Tröja - Tror den var från vila. Haha.
Linne (syns ej, i svart) - JC
Jeans - JC

Våren är här, del 2!

Nu ska jag räkna matte!

Japp! Ligger fortfarande efter, haha. Efter det ska jag sova! Så ja, vi ses imorgon efter jag har varit i stallet tror jag! Har ett tidsinställt inlägg med nytagna vårbilder under dagen också!

Önska mig lycka till :D!

Pop explosion del 7!

Som ni minns så var jag på Eric Saades konsert i torsdags! Här kommer flera bilder!


Dagens detaljer

Min stickade tröja och mina byxor :D!

Våren är här!

Och jag har massor av bevis! Bildeer! Det är ganska många bilder, så visar upp dem i tre olika delar!


Jag idag!

Stickad tröja - Gina Tricot
Tubtop - Gina Tricot
Mina jeans som ni inte ser på bilden är också därifrån. Ljusblåa är de!

Kattbildeer!

Kommentera gärna om ni har åsikter om bilderna! Tog bilderna med mitt macro objektiv, därför är de bara fokus på ett ställe. Öhö.

Top Model!

Har precis sett två avsnitt av top model, men missar Lyckan i LA. Så fhjddf sjkt program alltså. Haha. Men nu ska jag duscha!


Löv
Mer lööv.
Hahaha.
Finigt...

Vad bra man är då!

Haha! Absolut! Vi fick godis idag på NO;n bara för att vi fixade några lådor med plastbitar som man kan bygga molekylmodeller av, haha. Finfint. Vi fick inte tillbaka NO provet heller, fast vi ska få det denna vecka enligt våran NO lärare i alla fall :D

Åhh! Längtar tills sommaren! Kommer att ha fullt upp de två första veckorna på sommarlovet!

Nu ska jag plugga matte!

Oh yeah! Eller jag ska komma ikapp med matten. Ligger lite efter. Skriver om hur det gick på seriehoppningen i morgon! Kan i alla fall säga att jag gick runt felfritt :D! Bra va?


Min klocka :D
Min penna!
Min andra penna!
Linjaal!
Suddis.
Pennvässare.
Förlåt för mitt nagellack. Öhö.

God förmiddag (?)

Det är ju snart lunch, så att säga god morgon verkade fel. Bloggade inget mer igår, satt och läste massor. Haha. Men jag kom i alla fall hem med nya ridbyxor, ridsrumpor, ridhandsakr och en rosa fluffig t-shirt. Det blev inga röda eller blåa ridbyxor. De blåa vad ingen snygg färg och de röda var fula nertill. Eller det fanns ett par riddbyxor som var snygga, men de var i storlek 42. Hehe. Kom hem med ett par rutiga rridbyxor istället. Haha! Ni får bild på de senare idag!


Arkivbild

Ska jag köpa blåa eller röda ridbyxor?

Ni väljer! Ska nog tävla i dem imorgon i alla fall! Det är bara att skriva en kommentar om vad du tycker, du får vara anonym :D!


De röda till vänster och de blåa till höger. Det blir troligtvis inte just dessa byxor, men det kommer troligtvis bli dessa färger :D!

God morgon!

God morgon! Idag ska jag åka till Hööks och köpa nya ridbyxor och tröjor. Vet inte vad jag ska ha för färg på ridbyxorna, men det blir inga vita i alla fall. De blir så smutsiga direkt. Är ganska sugen på att köpa röda eller blåa. Men ja, ni får se efteråt helt enkelt :D!


Arkivbild från stugan. Längtar tills vi ska dit igen! Vi har en liten bäck precis utanför våran tomt!

Stallet!

Idag var jag som sagt i stallet. Jag red Choko idag igen. Ville verkligen ha henne på hoppningen, hon är så bra att hoppa :D! Fast idag var hon riktigt snabb jämfört med vad hon brukar, eller är det jag som inte har hoppat med henne på länge? Det gick i alla fall ganska bra. Jag kom för snävt mot ett hinder två gånger, så behövde lägga en voltis. Får tänka på detta tills på söndag! Imorgon så ska jag få en hylla i förrådet där jag kan ha mina ryktsaker och ridsaker! Vi ska även åka till Hööks och köpa tröjor m.m till ridlägret! Woho!

Efter ridningen så skötte jag Spirit! Hon skulle upp med sitt förbaskade ben, men jag försöker lära henne att det inte fungerar att tigga godis så. Men eftersom det springer runt massor av små barn som ger godis till henne så är det kanske lite svårt? Haha. Tror hon är kittlig på magen också. Hon försökte bita mig när jag kom med min hårda rotborste där. Men den mjuka fungerade finfint. Hon har blivit katt också. Hon gillar att bli kliad under hakan. Haha.


Fy vad sööt. Min lilla geet :D
Blixten blv för stark :D
Reflexbläs. Har ni sett det någon gång, vavava?
Matelimatelimaat!
Sötaste bilden på Spirit någonsin ju.
Står som en get. Haha.
Där är hon en fjortisget.
Där är hon en Robertaget.
Awwii.

Filmade lite också. Men det får ni nog se imorgon :D!

Del 6!

Här kommer del 6 av bilderna! Det börjar bli många inlägg nu!


Jag orkade inte äns skriva något till varje bild nu. Haha. Men man ser ju vad det är.

Del 5, bilder från konserten!

Sångsångsång.
Lalalalala.
Yaay!
Yo!
Publiken var på topp också! Vi skrek hela tiden.
Jag fick ont i halsen av allt skrikande :D
Mina ögon dog av allt ljus.
:)
:D
Vi blev ihoptryckta, så vi flyttade oss en meter åt höger, haha.

Snart drar jag till stallet!

Jag började skolan 10:40 och slutade efter lunch, alltså 12:05. Våran slöjd och mentorstid blev inställda. Uäk. Men ett plus är att jag kan skicka till stallet tidigare :D! Kan åka dit redan kvart i och komma dit till två :D Woho! 


Arkivbild från i somras.

Eric Saade konserten del 4!

Filmade i början, så detta var kanske under 3 eller fjärde låten :D
Woop woop!
Massor av strålkastare :D
Suddig bild :3
Lite för mycket lampor?
Eric Saade :D
:D

Del fyra kommer om några timmar, kör på idag med massor av bilder så att jag kan visa videosarna imorgon! På söndag så är det seriehoppning igen, och då ska jag visa alla mina videos när jag hoppar!

Eric Saade konsert del 3

Suddig publiik :D
Publiik igen!
Skum bild på mig!
Peeep!
Snart börjar deeet!

Flera bilder från konserten!

Frida kände sig kort om jag stod normalt. Haha.
Yeahh yeahh!
Stolt elleR?
Yeah!
Fint...
Haha.
Friida?? Ser du vem det äär :D?

Nu är jag hemma!

Nu är jag hemma från Eric Saade konserten. Jag har ont i huvudet, i halsen, i fötterna, i örat. Ja, nästan överallt. Men jag fick röra Eric Saades hand!!! Ahh! Plus att han tittade på mig. Ahh!!! Konserten höll på i nästan två timmar!!! OMG! I alla fall så tog jag jättemånga bilder, ska visa dem i olika omgångar, en eller två gånger varje dag. Kommer att avsluta med alla videos samlade i en video! Så håll utkik!


Jag med VIP pass och biljetten :D!
Frida med VIP pass och biljett :D!
Inne i arenan innan konserten startade.
Smygfoto ;D?
Publiken!
Scenen :D
Samma sak igen ;)
Eric Saade!
Hahah.
Fin bild (inte) på mig och Fridas öga...
Jag och Friida :D
Vi ses imorgon :D

Förberedelser inför Eric Saades konsert :D

För er som inte vet så ska jag på Eric Saades konsert ikväll! Håller på att ladda kamerabatterier. Ska ta med mig min digitalkamera då man inte får ta med sin systemkamera. Ni kommer att få se bilder och säkert något filmklipp också! Så sjukt grymt!!! Mobilen ska ladas så att vi har något att göra, vi ska nämligen vara där två timmar innan konserten börjar, som riktiga Eric Saade fans. Haha. Frida är det, inte jag. Men jag ska leka ett Eric Saade fan och stå längst fram och skrika och sjunga med så att jag inte kan prata imorgon!


Batterier som laddar!
Min förberedelsehög. Höhö. Ska ta med mig två minneskort. Hittade ett i min digitalkamera nyss. Haha.
Jag idag. Har INTE ögonskugga på mig.
Min tröja är från JC :)
Tummen uupppp :DD!!

Egengjord pizza :D!

Idag på hemkunskapen så bakade vi egna pizzor. Alltså helt från grunden, med degen och allt! De blev jättegoda, eller min blev det i alla fall! Jag hade ost och skinka på min! Det var sjukt gott, plus att den doftade jättegooot! Jag fick till och med beröm för att min pizza hade en finfin färg, jag själv tyckte att den var blek som en kaka. Inte en chokladkaka. Haha. 


Käkade nyss en skål med hallon :D

Svenskaprov + bild :D

Fick tillbaka mitt svenskaprov idag :D Det gick superbra! Fick en glad smiley :) Alltså, vi fick inte betyg på provet, men jag klarade det galant! Det var två delar, den andra delen som skulle vara svårast var nog lättast faktiskt. Haha.... Efter Svenskan så hade jag bild. Det gick bra! Stressade mig igenom hela lektionen, men jag hann klart med bilden! Vi skulle vara klara idag, så det är bra :D!


Det där var när jag åt ost och kex när jag precis hade fått min tandställning, alltså för två månader sedan. Nu känner man så igen. Bytte ju bågsaken igår. Åhh.

Min fina måndag!

I går så hann jag aldrig blogga något eftersom jag pluggade till ett No prov men jag kan i alla fall berätta om min dag :D Dagen började med att vi redovisade våran prao. Det gick ganska bra, fast jag hatar att redovisa, uäk. Sista lektionen så skulle jag redovisa igen, vilken toppendag alltså... Det gick inte bra alls, öhö.

Arkivbild :)

Lyckad dag :D!

Idag så har jag varit i skolan! Hade NO prov. Det gick bra tror jag. Skrev 6 stycken sidor. Alltså tre hela A4 sidor, fram och baksida. Haha. Det funkade bra förra gången i alla fall, haha. Innan provet så var jag hos tandläkaren och bytte min båge. Alltså trådsaken. Öhö. Det gick snabbt. Men behövde gå in själv eftersom pappa inte hittade någon parkering :/ Efter skolan så stack min mattegrupp till Högskolan. Det var prisutdelning på en mattetävling som min mattegrupp varit med på. Jag kom femma av ca 20 st. Yaay!


Klony i Majas sackosäck. Haha så sööt.

Seriehoppningen!

Seriehoppningen gick superbra! Hade Freija. Hade inte hoppat henne innan, så jag var lite nervös. Men hade i alla fall ridit henne två gånger innan. När jag skulle rida fram (värma upp pållen) så var hon lite seg. Haha. Vi skulle sedan hoppa fram också över två hinder, ett kryss och ett rätuppstående. Över krysset gick det sjukt bra, men första gången jag skulle hoppa över det rätuppstående så gör jag världens snävaste sväng och Freija stannar till framför hindret. Jag trodde att hon vägrade då, men hon hoppade över, och då tappade jag båda stigbyglarna i hoppet. Hoppade hindret en gång till, och då gick det superbra!

Det var sedan min tur att rida banan. Banan var riktigt lätt, de hade bara vänt på banan som var förra gången, vänt håll att rida alltså. Jag har ett ganska bra minne när det gäller hoppbanor! Men precis innan jag skulle in i ridhuset så glömmer jag bort banan helt. Jag vet, jättelyckat. Men när jag kommer in i ridhuset så kommer jag ihåg banan! Freija var pigg och började galopperade nästan direkt, innan jag fick börja. 

De frågade om jag kunde banan och sedan så satte jag och Freija fart mot första hindret. Det gick snabbt att rida banan, vi flög över hindren och gick imål med noll fel! Hon blev jättepigg när vi hoppade. Trodde inte att hon skulle klara mina snäva svängar, men det gjorde hon. Det jag måste öva på är just mina vägar. Måste ta ut svängarna mer... Lägger upp en bild på min lapp imorgon!


En gul, brusig bild på Alina och Freija i vintras.

Idag blir det seriehoppning!

Japp. Det ska bli skojeliskojigt. Är inte lika nervös som förra gången, vlket är bra. Hoppas inte att jag får Mozart igen bara. Om jag får Mozart ska jag bli arg på honom och få igång honom braigt. Fast han är i alla fall bra på att hoppa. Han kommer ju över hindren och han är typ gammal hopphäst, haha.


Arkivbild :)

Förlåt för min dåliga uppdatering!

Förlåt. Hehe. Igår så var det min sista prao dag. Jag fick gå ut med två hundar helt själv! Det var sjukt skoj. Den ena hunden var lite stark, haha. Gick även ut med två andra vovvar. Inte helt själv då. De ser ut som små grisar och låter som grisar också. Haha. Gjorde klart intervjuerna man skulle göra också. Allt utom loggboken är klart nu! Det var den roligaste praoen jag varit på! Hunddagiset har en egen hemsida som ni hittar HÄR

Efter praoen så stack jag till stallet och mockade åt Spirit. Det gick super! Efter det så skulle jag rida. Alva fick välja mellan två hästar till mig. Kunde inte välja, haha. Det var antagligen Choko eller Heather. Men Choko blev det i alla fall! Det var nog den bästa lektionen med henne! Hon gör ju lite som hon vill ibland. Hon skulle sticka åt andra hållet två gånger när vi red en ruterliknande väg. Jag improviserade lite och gjorde en lite volt och fortsatt. I slutet skulle hon dra ner huvudet två gånger. Det är ju sjukt skoj, absolut inte... Men hennes galopp är bara för härlig. Hon var hur skojig att rida som helst!

Efter ridningen så skötte jag om Spirit. Hon slapp regnet och var inte blöt alls jämfört med alla andra pållar. Haha. Jag försöker få henne att sluta dra upp benet när hon tigger. Åhh, det är bara jobbigt. Det är nog det jobbigaste med henne faktiskt. Hon är helt underbar annars. 

När jag kom hem så duschade jag. Sedan så hade lillasyrran fest. Hon fyllde ju tretton i tisdags! Vi såg på fredag den 13:de. Haha. En skräckis. Jag och två av Majas kompisar skrattade varje gång någon blev mördad. Okej, vi skrek typ först. Sista gången någon dog var roligast. Nej, jag är inte konstig...


Från vänster; Patchanga, Chinara och Spirit.
Spiran (Spirit)
Där var hon påväg mot mig :D! Jag hade väldigt roligt med benen efteråt, jag lovar!
Där hälsar hon på mig :D
Där blev Fläcken lite sur på Spirit...
Haha. Hon ser ut som en hund som gjort något fel och fått skäll. Haha.
Promenix iväg :D
Noselinosnos!

Nu ska jag lägga mig och läsa en braig bok som jag kommer att ha läst ut nästa vecka. Vi ses imorgon :)!

Stallet igår ♥

Igår så var jag i stallet! Hann inte blogga något mer då, men jag mockade åt Spirit, ledde en tjej som red Oboj och ryktade Spirit. Tror Spirit har hittat sin nya bästavän. Haha. 

Patchanga!

Höhö. Bästa bilden... Min digitalkamera är skräp när man zoomar långt...
Spirit!

Soft dag!

Åh vilken soft dag det var idag! Började kvart över åtta och slutade ca halv elva. Skoojigt! Vi tog ut alla hundarna sjukt snabbt. Det går riktigt fort om man är tre stycken, och jag praoar bara under förmiddagspassen. Det bästa var att det var sol idag också! Men lerig blev man ändå...


Mitt fjäderörhänge!

Nu ska jag sticka till stallet strax. Ska sköta Spirit! Kommer hem vid fem igen, sakna mig inte för mycket nu xD

Mina hörlurar

Har använt dessa hörlurar under de senaste dagarna, och nu så gav de mig massor av stötar i öronen. Det var seriöst hemskt. Usch. Först så tänkte jag bara; Vad händer? Sen så slet jag av mig dem. Åhh...


Tror jag svimmade idag...

Ja. Skulle sträcka på mig innan jag gick ner, då blev det svart för ögonen. Sådär som det brukar bli när man sträcker på dig efter att ha suttit stilla, och då vek sig mina ben. Sen så försvann jag bara, mindes inget om hur jag hamnade sittandes på golvet efteråt. Skitläskigt ju!


Passande bild till passande händelse ;D

Min dag!

Idag så vaknade jag klockan sju och var vid hundpensionatet vid 8.15. Då gick jag och en som jobbar där uut med alla vovvar. Fick ta två själv idag :D Glad som tusan! Så skoj! Det var bara ut till rastgårn' och in igen, men ändå. Igår fick jag bara följa med, haha. Fick även fixa maten till vovvarna! Haha :D Efter det så fick jag se när hundpensionatets ägare fönade sin vovve efter att hon badat henne. Sjukt söt liten vovve alltså. Men hon var sjukt blyg om man inte hade godis. Hehe ;) Tror att hon hette Minski. 

När jag kom hem så kokade jag makaroner och värmde prinskorvar. Det var inte gott med korvarna direkt, uäk. Men jag överlevde i alla fall :D Vilade en stnd efter det. Blev så sjukt trött efter praoen. Vet inte hur jag blev det, haha. Ska i alla fall gå och lägga mig tidigare idag. Imorgon ska jag till stallet på eftermiddagen! Woho. 


En bild på mina örhängen som jag tog igår :D Den blev bra, men riktigt brusig, ajdå. Ändå hade jag ISO;t på 100. Tror jag har klickat bort brsredigeringssaken från insällningarna. Får väl fixat'. Kom just på att bilden skulle vara skitsnygg i svartvitt. Får väl fixa det strax ;D

Skitdåligt väder idag!

Ja, bilderna säger allt...


Har spelat Super Mario Party saken :D

Det var superskojigt :D Jag vann ocksåå :D Jg rekommenderar er med Wii hemma att köpeliköpa det. Så skojeliskoj.


Bildisen vill inte bli större än såhär. Liten sak -.-
Bilden kommer i alla fall härifrån!

Nu ska det spelas WII

Nu ska jag och Maja testa att köra Super Mario Party 9!


Klony :)
Nu kör vii strax!!
Suddig wiikonsol :D
Min konsol!
Suddig som ***. Hade ställt in fokuspunkten helt failat först, ups.
Födelsedagsbarnet!
Nu kör vi!

Maja blir 13 idag!

Ja det blir hon! Ungefär nu. Woho!  Grattis finaste syster som får damp på sin sackosäck (när jag är i näreten av den) hela tiden :D Hon fick Super Mario Party 9, Två smurfiga smurfserier, en sackosäck och en dansväska! Tror hon blev nöjd i alla fall.


Förlåt Maja :/

Första prao dagen!

Den första prao dagen gick sperbra! Jag fick hjälpa till att rasta hundar och göra rent och sådant. Det var skojigt. Det var en sjukt söt vovve där. En såndär smal spetsig sak till ras. Haha. Namnet på honom var i alla fall Nemo. Imorgon ska vi rasta honom i alla fall. Han kom vid tio idag och då hade vi redan rastat vovvarna. Men han ska hem imorgon vid tio. Wää.


Eftersom det bara skulle kännas wierd om jag sprang runt med en kamera där, så kan jag alltid visa en bild på min mormor och min morfars gamla hund. De avlivade henne i somras. Hon blev ca 14 år gammal.

Prao imorgon

Jag dör. Jag ska praoa imorgon på ett hunddagis där det är stoora hundisar. Det ska regna som sjutton och vi ska vara ute också. Det kommer sluta med massor av leriga hundar som slutar med att jag får torka golv. Woho! Jag är inte alls nervös, inte alls. Kommer dö lite halvt. Haha. 

Ska i alla fall sova nu, vi ses imorgon. Kanske på morgonen om jag orkar kliva upp klockan sex som jag tänkt. Vi ses annars efter lunch någon gång :)


Ful hon va där va :D?

Jag är inte EGO...

Inte alls. Snodde bara Miras kamera på festen och tog kanske 20 bilder på mig själv. Det är ingenting. Haha...

Dagens detaljer!

Vanligt nät på min klänning!
Blomnät på klänningen.
Hårsnodd/sliten fläta.
Paljetter på min kofta.

Idag har vi firat Maja!

Egentligen så fyller Maja år imorgon, men idag så var släkten här och firade henne! Vi bjöd på påskmat och fika. Smaskens!


Ljusen på tårtan!
Såhär såg Maja ut när vi sjöng för henne, haha.
När hon blåste ut ljusen. Bilden blev ju jätteskarp, öhö.

Följ min blogg via bloglovin'!

Följ min blogg med Bloglovin
Hoppas ni vill följa min blogg där :) Gör även bloglovin' byten. Släng bara iväg en kommentar. För er som inte har bloglovin' så är det mycket smidigare om man följer många bloggar ;D!

Fin min man hade då. Haha.

Internet fungerar nu!

Ja det gör det! Woho! Hoppas på att det fungerar längre än förut, alltså hela tiden. Haha. Så att ni vet så är jag tillbaka nu och bloggar som vanligt. Imorgon så ska jag ut och fota och sådant om det inte regnar. Praoar från 8:15 till ca 12:00. Men efter det så ska jag nog det! Kommer praoa hela veckan. Så sjukt skoj!


Världens snyggaste bild på mig och lillasyrras kompis Olivia när vi var ute och fotade, haha.

Mysmys med två sängar i mitt ruum!

Oja! Maja ville sova i mitt rum, hon är rädd för spöken :( Haha, skoja. Men i alla fall så ska vi ha sleepoverparty med massor av chips, läsk och sånt. Okej, det blir nog vatten och luft med en varsinn bok. Yeaahh!


Klony i somras!

Hemma hos farmor!

Har varit hemma hos farmor idag och käkat påskmat. Det var supergott :D Efter det så åkte vi hem till mina kusiner för att hämta en splitmaskin. Där fick vi träffa deras nya, supersöta hund. De har två hundar nu. Båda är sjukt söta. Nu så ska jag fixa min spotify lista. Vill lyssna på musik. Haha. Har äntligen hittat hörlurar som fungerar bra! Mobilhörlurar, haha.
Åh, vad jag vill ha sommar!

Alinas fest :D!

Igår tills idag så var jag i någon lokalsak och firade Alina som fyllde 13 den 3:dje april. Vi hade sjukt skoj, haha. Nackdelen var nog att jag kände ca 4 personer där, fast jag lärde ju känna de andra sen också. Av mig och Micka så fick Alina en ryktväska, en hovkras, en mankam, en plastros(fråga inte xD) och lite andra borstar. Tror hon blev nöjd i alla fall. Haha. Hade inte med min kamera eftersom jag inte vill att den ska gå sönder. Någon kan  spilla något på den eller något sådant. Det skulle inte vara så bra.


En bild på mig i höstas. Lyckad bild, haha.

Min internetuppkoppling är fortfarande helt crazy. Man måste starta om den hela tiden typ. Men jag ska försöka att blogga så gott det går! Ni läsare är såklart viktiga för mig. Ni måste ju ha något att läsa :*

Min internet uppkoppling krånglar!

Jag kommer troligtvis inte kunna blogga så mycket nu. Vårat internet kommer och går. Jag kommer såklart fixa massor så fort den slutar krångla.


Bild från i höstas!

Strax ska jag åka ivääg :O

Ska köpa stövar som jag ska ha under min prao vecka. Kommer bli skoj där. Haha! Tror vi ska köpa en luftmadrass också, ska ju till Alina ikväll och sova där. Hon har partayyyy! Kommer bli sjukt roligt!


Klony i höstas!

Stallet hela dagen!

Har varit i stallet hela dagen. Jag glömde både nyckel och mat hemma först, men det löste sig i alla fall. Spirit var i ridhuset och busade med obusiga fränds. Tror att hon hade roligt. Hon försöker hitta nya frändisar nu. Aw. 

I alla fall så hände det en sak som inte var rolig alls. Hoppas du har det bättre nu Lucy <3 Sötnosen fick tarmvred och de var tvugna att avliva henne :'( Stackars liten <3 Tycker sjukt synd om alla som riktigt gillade henne sjukt mycket. Åh. Varför måste sånt hända?

Red i alla fall sen. Jag hade sega Buster som inte ville sammarbeta med mig i början, men tillslut gick det fint. Måste rida honom fler gånger så att jag är känna honom och hans tokigheter bättre! Tror att ett dressyrridspö skulle sitta finfint som förra gången då jag hade Freija. 

Efter det så borstade jag Spirit lite innan hon skulle ut i ridhuset, där så sprang de runt lite. Spirit och alla andra var lite galna och sprang runt som små saker. Okej, de ville stå och sova, så vi fick jaga på dem lite, haha.

Har filmat lite och fixat en video som ni kan få se!
Filmen är sämst. Alltså kvalitén. Usch. Men de såg så skojiga ut!

Nu blir det filmmys!

Å ja! Skräckisfilmis helt forever alone. Woho! Vet inte vad filmen heter, men jag ska käka ostbågisar till. Fredag på torsdag. Öhö.


Från danstävlingen i lördags :D

Hemma från stallet!

Kom hem från stallet för ca en timme sedan. Var där från halv elva till halv sex. Absolut inte länge, nej nej. Skötte Spirit sjukt länge och mockade finfint åt henne också. Plus att jag tog massor av finfina bilder på henne också. Okej, de är så som de brukar... Vid tre så kom Alva (sego? Absolut!). Vi ledde (nej det heter absolut inte så) varsinn häst med åkande ryttare på. Alltså sånna som bara sitter och inte gör något. Det gick finfint, host.

Vi tog ut Roberta till muren efter det. Hon var helt konstigt nog jätteglad (hon är en 21 årig surtant annars). Hennes öron pekade frammåt så länge det inte var en häst i närheten, haha. Alltså ponnyframmåt. Awi så söt. Filmade henne lite också ;) Visar det senare ;D


Före i hennes boxis. Ja, jag var tvungen.
En full skottkärra, massa krattning och tillfixning senare. Finfinigt. Vad liten box det ser ut som hon har. Haha. Hon har en stor.
Spirit idag :D
Robertis. Haha. Hon såg ut som en uppsnffsig dam tant där. Heter det så?
Headis. Sötisen. Hon heter Heather.

God morgon!

Jag vaknade för en halvtimme sedan och ska snart sticka till stallet :D Fast först ska jag äta fruukost och laga mat tills idag. Woho!


Danstävling i Hallstahammar i vintras.

God natt :)

Nuu ska jag sova. Imorgon blir det en helisdagis i stallet med Spirit och Alva. Haha. Alva skulle vara där i alla fall. Om hon inte är där så blir jag arg. Grr.
Vi ses imorgon :D!

Sötisen :*

Saker jag stör mig på idag

* Att jag har fyra stycken bett vid nyckelbenet som kliar som sjutton.
* Att hag drar fram käken så att det ser ut som jag har underbett, kan seriöst inte sluta.
* Att jag tror att det är torsdag idag.
* Att min sparkcykel är trasig och kan dra åt helvetet. Seriöst, dendära saken man håller i som man kan göra hög och låg är trasig. Uäk.
* Att jag inte har någon låda i stallet där jag kan lägga mina grejor. Får inte ha, öhö.

Klony igår.

Försöker tvinga Alina att komma till stallet imorgon

Haha, ja. Hon ska bara vara hemmisch. Så hon ska komma. Haha. Ska ju sköta Spirit då. Hon måste komma dit, annars blir jag argisch.


Bild på mig igårisch.

Jag för två år sedan och jag nu!

hittade en bild på facebook på mig för två år sedan. Har ändrats sjukt mycket tycker jag själv. Både i sättet att vara och hur jag såg ut då. Har inte gjort något speciellt med utseendet eller något, har bara blivit längre o.s.v. Men det är helt sjukt hur mycket man kan förändras. Jag har till exempel blivit mycket modigare som person. Jag sa att jag skulle redovisa en sak själv på SO;n. Alltså nästa arbete, och jag hatar att prata inför klassen. Haha.


Lite skillnad ser man ju, såklart. Kanske inte perfekta bilderna att jämföra med direkt. Märkte nyss att jag samlat på mig massor av nya fräknar också. Haha. Jag som knappt varit ute i solen så mycket. Det kanske räcker med att cykla hem från skolan. Fast ska vara i stallet på torsdag då det ska bli sol. *Men på fredag ska det visst snöa. Usch då :/

Mikromys

Min kisse Mikro sitter på skrivbordet och stör mig lite. Haha. Sötnosen. Hon låg nyss på tangentbordet. Katter ni vet? De ska alltid vara i vägen när man inte vill det, och sen när man vill att de ska sitta i ens knä så blir de arga. Fast jag är ju van med det i alla fall jämfört med andra som inte har en kisse ;D Alltså att de bits och håller på ibland. Men Mikro är den snällaste katten jag vet. Hon gör aldrig någon illa. Fast hon är ju 16 år, så hon kanske inte orkar heller ;D?


Taco, minstingen idag!

Min kamera!

Några har undrat vilken kamera jag använder :) Jag använder mig av en Nikon D3100, en systemkamera som jag köpte i januari 2011. Fast beställde den 27 december 2010. Nej, jag kommer absolut inte ihåg, host.
Jag har tre objektiv till, ett standard objektiv 18-55 mm, ett telezooms objektiv 55-200 mm och ett macro 70 mm.
Planerar att köpa ett litet stativ också. Har ett, fast det är min lillasysters. Det fungerar bra så länge man inte ska ha det på bordet, haha.

Om jag inte använder min systemkamera så använder jag en vanlig gammal digitalkamera. Den använder jag oftast i stallet då jag inte får ta med min systemkamera, den kan ju bli stulen. 

Brukar filma med min lillasysters videokamera som är av märket Canon ibland också!

En tokig bild på mig idag :D!

Videoblogg!!!

Nu lagas det maat!

Sitter och väntar på att mina makaroner ska bli klara så att jag kan äta mat! Ska äta makaroner och korv. Korvigt va ;D?


Dagens outfit

Jumpsuit - H&M

Grattis Alina :D

Idag fyller min kompis Alina år. Hon blir 13 idag :D Stor grattis :D


Bild från i höstas :D

Jag är trött

Jag har varit trött enda sen åtta. Jag som kunde vara uppe till tolv utan att bli trött och sedan vakna halv elva. Nu vaknar jag halv åtta, på ett lov!!!!! Seriöst. Skolan tar för sjutton över ens extra sovtimmar ju. Åhh vad dryygt. Har i alla fall inte vaknat mitt i natten på ett tag. Det är ju bra. Brukar nämligen göra det ibland, men somnar då om direkt :)


FEn bild från när jag sov över hos Helle. Fint xP

Lyckat...

Spelade sims i en halvtimme. Gjorde en sim. Haha. Får nog fortsätta någon annan dag. Ja. Man tröttnar ju ibland på sims. Upps.


Underbara sommar!

Av installationer på ingåång!

Nu håller jag på att av installera massor av program som jag installerat förut. Haha. Jag vet inte äns vad det är? Ops...


En groda uppe i vår sommarstuga!

Ska nog spela sims idag :D!

Ja! Fast just nu så tittar  jag på min favoritfilm. Måste se klart den. Det är inte en film som går på disney channel just nu, absolut inte. Host... Imorgon så ska jag nog ut och fota, eller något liknande. Ska i alla fall trixa ihop ett videoinlägg. Annars så kan jag ju videoblogga hela dagen. Haha. I alla fall så har jag hittat det perfekta stället för min nästa header. Tar ca 2 min att cykla dit. Självklart ett måste så fort bladen slår ut på träden. Åhh, det kommer bli såå snyggt!


Öppningen mot den större sjön vid min stuga. Såg min första bäver där!

Hos Helle!

Nu är jag hos Helle! Jag Frida och Helle spelar super Mario sak på wii! Jag kör inte just nu. Haha!!! Frida är en pigvin! Aaaaah!

 

Lunch

Vi käkade tortelini, ja, jag vet precis hur det stavas... Vi lagade maten själv. Haha, det är ju påsklov!

Taco förra våren.

Måndagens bild

Fortsätter som vanligt :)! Denna gång är bilden från fotoalbumet övriga bilder. Så där fanns det massor av blandade bilder, men min favorit var absolt denna;


Gissa vem detta är då? En viss katt som prydde gårdagens favoritbild. Sjukt gllig va?

Grattis Klony på sju årsdagen!

Grattis sötaste katt. Idag blir du sju år! Jag minns när vi hämtade dig, d var så liten och gömde dig under ett skåp medans dina syskon sprang fram och hälsade. Du hette då Igor, som shoppingcentret. När vi hämtade dig så hade vi ditt nya namn redo, och det heter du såklart än idag. 

Idag är du en lat, halvaggressiv, musjagande sockertopp till katt. Ibland så är du hur snäll och gosig som helst och ibland jätte arg. Du är avundsjuk på Taco och vill alltid ha uppmärksamhet. Ha en superbra dag sötaste katt. 


Klony i skogen i höstas :)

God morgon!

God morgon alla pigga filurer! Jag vaknade idag halv åtta. Klony kom och väckte mig, han fyller 7 idag. Han börjar bli gammal, awi.

Idag så ska jag nog inte göra något speciellt. Har idag och imorgon helt ledigt, sen så har jag fullt upp hela veckan! Woho!


I höstas!

R.I.P Mudde <3

Idag var det exakt två år sedan som min sötaste kanin Mudde gick bort. Tror att det var runt elvatiden också. Som tur var så dog han av ålder, inte så hemskt som min andra kanin dog. Usch. I alla fall så skulle båda ha blivit åtta år den 28 mars. Den andra kaninen som jag hade hette Tudde. Han dog vid tre års åldern en sommar :3


Sötaste Mudde sittandes på toa :)

Mina ögon

Mina ögon är döda. Helt döda. Haha. Micka sminkade mig sjukt snyggt, sen så tog vi bort det innan jag stack hem. Måste ju ha fått tvålen i ögonen eller något? Haha. Har ganska känsliga ögon, haha.

Idag så har jag varit med Micka. Vi köpte en present till Alina som fyller år snart. Maja följde med också. När vi var klara så köpte vi en smoothie. Min var jättegod. Woho!

Freija som jag red i fredags. Söt va :)?

Svar på en kommentar :)

Var bara tvungen att svara på denna fråga, även fast jag inte brukar svara på kommentarer.
Emma om Video på Spirit:
När var det och vem vr ute med Promise? :)

Svar: Det var i nu i Fredags :) Min kompis Alva var ute med Promise :) 


Spirit och Lucy i vintras.

Dagens bild

Ni minns väl att jag igår skulle börja visa upp min favoritbild från varje album jag har på denna dator? Nu fortsätter jag! Denna är från i vintras!


Taco som sover på ett fotoalbum. Sötisen.

1:a April!

Idag så är det första April! Äntligen en vårmånad. Hoppas ni får en bra dag i alla fall :)!

OMG är det första april idag o.O? Tacos min. Så göllig ju. Ska seriöst göra en serie med mina katter, har ju så många sjuka bilder så att det inte är sant.
Välkommen till min blogg! Jag som driver denna blogg heter då Klara och är 14 år gammal. Bloggen handlar om mitt liv som rör sig om mina djur, hästar, ridning, fotografering, vänner och skolan! Om du gillar min blogg får du gärna följa den på bloglovin'! Enjoy