Boucing Purple Bow Tie Ribbon

Nya bloggen!

www.klaravictoria.blogg.se

Hos farmor

Just nu så sitter jag hos farmor. Ska fixa med nya bloggen sedan när jag kommer hem. Har redan länkat min blogg på min instagram, så om ni är nyfikna så kan ni kolla på instagram där jag heter klarisch 😄

Byter blogg!

Kommer att byta blogg. Anledningen är väl att jag tröttnat på bloggnamnet och sådant. Jag vill ilksom starta om på nytt. Kommer dock skriva bloggnmnet här när bloggen är klar med kodning och sådant :) Plu att gamla arkivet kommer ligga på nya bloggen och denna blogg kommer finnas kvar :) Hoppas vi ses sen på nya bloggen :)!

Finisen får bjuda på bilden. Puss :*

God jul

God jul alla läsare :)!

Idag är vi snälla mot fåglarna❤

Fick springa ut i kylan idag och sätta upp fågelbollar så att fåglarna fick lite mat. Såg en skata som letade desperat efter lite mat, hårt att vara fågel på vintern... Ni som inte satt upp mat till fåglarna borde göra det, kan bli deras julklapp :)!

Nu kör vi

Nu ska jag ta och ladda in alla våra simsspel. Är det någon av mina läsare som spelar sims :)?

67 böcker

Kanske dags att rensa bort lite böcker? Har ju sjukt många. Någon som vill ha några :D? Ska städa rummet nu, och efter det ska jag ladda ner sims 3 på min dator :) 

Sista riddagen igår!

Igår red jag för sista gången i år. Tog Heather och vi körde lite olika stafetter. Mitt lag vann alla utom när man skulle trava till ett hinderstöd och sedan skritta tillbaka. Heather var lite för pigg för att skritta. Min ridlärare ställde även upp ett litet hinder som vi skulle hoppa. Jag failade lite och tappade ena stigbygeln, men ortsatte ju såklart ändå :)!

Bild på Heather från min instagram :) Klarisch heter jag där :D

Kvällsvalar ;)

Eftersom att jag numera är ägare till en iPhone 5 så har jag börjat skicka valar till Frida på kvällarna. Dagens val blev skitsöt! Imorgon är det avslutning och vi kommer få våra betyg. Döda mig nu...

Bowling today :D

Vi bowlade idag med klassen typ. Det gick sådär. Vi körde utan staketgrejen så jag faiade stort, men lyckades ändå få en strike i slutet. Happy face :D

Bild från min instagram. Insta @ klarisch

Hahaha...

...

Det finns ingen bra rubrik till detta inlägg. I alla fall vill jag säga att uppdateringen inte är den bästa då jag bara uppdaterar när jag har något att berätta för er. Imorgon är det lucia btw och jag ska INTE vara med i årets luciatåg. Men såklart ska jag ha glitter i håret ändå, det hör ju liksom till. Vi ses nog imorgon :)
 
Är det bara jag som går med Gangam style i huvudet 24/7 :/?

12/12-12 12:12

Idag är det den 12/12-12, och klockan är 12:12. Asgrymt va :D? Det är inte bara det idag, utan det är bara 12 dagar kvar till julafton också :D! Plus att det är massor av tolvor :P

Andra advent!

Idag är det andra advent och såklart så har jag tänt det andra ljuset :)!

Nyårsklänning?

Har hittat en klänning jag vill ha på nyårsafton. Jag dör, den är så sjukt snygg!

Julkonsert

I onsdags var jag och tittade på lillasyrrans julkonsert som hon hade med skolan. Tog lite bilder också som jag tänkt visa er :)!

Nils Holgersson

Sitter just nu och läser Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige. Känns ju halvkonstigt att jag aldrig läst den förut. Men i alla fall så ska vi redovisa om Selma Lagerlöf på tisdag och då ska jag läsa några av hennes verk typ. 

Bloglovin' och instagram!

Glöm inte att följa mig på bloglovin' och instagram! Om ni skriver att ni följer mig i en kommentar här på bloggen så följer jag er tillbaka :)! På instagrm heter jag Klarisch!

Klicka på knappen "följ bloggen" i menyn för att följa mig på Bloglovin'!

Outfit 8/12

Blus - Rut m.fl
Bandeau - Ginatricot
Jeans - New Yorker

Julmys i mitt rum!

Eftersom att jag är på någon julkonsert just nu så kan jag ju visa hur mitt rum ser ut i år, julpyntat och allt! Nice! Nitton dagar kvar till jul också, awesome!

Överredigerade bilder. Heheh.
Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100 + 55-200 VR zoom
Redigering: Jag, hahaha. Men håll med om att det är vanligt att jag failar när jag snabbredigerar bilder och andra saker :D!

Nu mat sen The Vampire Diaries!

Strax ska jag äta, och efter det ska jag försöka hinna se ett avsnitt av The Vampire Diaries. Är på avsnitt 17 på första säsongen. Fick lust att titta om på hela eftersom jag missat massa avsnitt, verkligen på senaste tiden...

En bild från ett av de senare avsnitten! Tror det var detta avsnitt som skulle komma ut idag i USA :)! 
Bilden är tagen från The vampire Diaries facebooksida :)!

Snöoväder!

Hoppas att ingen har missat snöovädret idag. Hela fb spammades med massa inlägg om att man skulle ta det försiktigt. Själv släpade jag mig till bussen i morse. Halkade inte som tur var, men fy vad svårt det var att andas med all snö runt omkring sig. Bussen fastnade också på vägen dit, men kom i tid ändå som tur var. Fick hem från bussen också. Tycker riktigt synd om mig själv för att busskiten har gjort mig förkyld av att jag fick vänta på den igår
 
Någon mer som har haft problem med bussen, alltså typ fastnat, dörrar som inte går att öppna, tjutande bussar, stoppknappar som är döda, snöoväder?
 
Denna kisse behöver i alla fall inte gå ut i kylan, bortskämda katt...
Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100 + 55-200 VR zoom
Redigering: Jag

Redovisning imorgon!

Imorgon ska jag ha en SO redovisning, så jag och Elli har suttit och tränat via Skype. Funkar hur bra som helst ju. Nu ska jag titta på två avsnitt av The Vampire Diaries. Måste slappna av lite. Var sjukt stressigt att läsa en bok på 500 sidor på två dagar. Måste komma ihåg att ALDRIG göra om det!

Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100 + 55-200 VR zoom

Vill ha, vill ha, vill ha!

Jag dör, vill ha i julklapp! Skitsött ju. Heheheh.

Första advent!

Idag år det första advent, och såklart så har jag egna adventsljus i mitt rum. Fick nästan tvinga mina föräldrar att köpa dem till mig...

Tinycee och Humlan ute i snön!

Idag fick kaninerna få komma ut i snön för andra gången. Släppte Tiny lös med kopplet på tomten, gissa om han blev glad! Kutade runt lite förvirrat tills han hittade brorsan på baksidan, då lekte de lite i snön tillsammans istället :)!

Första december!

Idag är det första december. Har typ ont bredvid skulderbladet från gårgagens avramling från Roberta, den andra på henne. Huvudet först verkar ha blivit min nya stil. Idag ska jag städa mitt rum och gå ut med kaninerna i snön :)!
 
Välkommen till min blogg! Jag som driver denna blogg heter då Klara och är 14 år gammal. Bloggen handlar om mitt liv som rör sig om mina djur, hästar, ridning, fotografering, vänner och skolan! Om du gillar min blogg får du gärna följa den på bloglovin'! Enjoy