Boucing Purple Bow Tie Ribbon

Hittat praoplats :D

Var med och tittade när Elli red och då frågade vi om vi två fick praoa där. Så vecka 45 blir det prao. Vi kommer börja 7.30 varje dag. Haha. Tror vi skulle sluta vid 16.30 också. Heldagar :P

Hos Helle!

Är fortfarande hos Helle, vi ska typ strax äta eller nått. Woho! Ska hem efter det och vila typ. Ska följa med och titta när Elli rider imorgon och så ska vi fråga om vi får praoa där :)!

Arkivbild

Sover hos Helle inatt!

Ikväll så kommer det vara su tjejer i huset, men jag slipper det, så istället så sover jag över hos Helle med Frida (Helle hatar när man skriver så xD). Ska sätta igång att packa strax, de ska komma och hämta mig xP Laddar min mobil också. Tummen uupp!

:)

Hemma från plugget!

Idag har det varit en hektisk dag. Hade Engelska test på morgonen och NO prov på eftermiddagen. Det kändes bra i alla fall, så hoppas på det bästa nu!

Medan jag hade NO prov så fick de andra göra en labb som gick ut på att fånga upp en regnbåge på en skärm, eller vad man kallar det :3

Pluggar...

Sitter och pluggar Engelska och NO tills imorgon. Har NO prov och engelska förhör. Skit att man har det samma dag då. Åhh.

Efter sol kommer regn ;D

God morgon!

God morgon! Har precis vaknat och ska strax hoppa in i duschen innan jag ska till skolan. Vi börjar 8.50 idag, så har lite sovmorgon. När jag kommer hem så ska jag plugga engelska och NO och även göra matteläxan.

New in!

Var en snabbis på Hööks och köpte ridbyxor och en tröja inför tävlingen som jag ska delta i på söndag. Köpte även en ny rotborste då jag råkat haft sönder min gamla, tappade den i golvet. På köpet när jag köpte tröjan så fick jag ett iPhone skal till min iPhone som jag får vid jul. Hehe.

Tröjan. Mitt golv är dammigt. Så tröjan blev också det xD
Rotborsten
iPhone skalet
Ridbyxorna
 

I skolan

Sitter just nu i skolan och väntar på att vi ska börja träslöjden. Täljer en kanin där haha. Vi ses när jag är hemma sen!

Arikvbild

Hemma från skolan

Hej hej :)

Idag hade vi origentering på idrotten, det sög fett mycket. Hittade tre av fyra och kom 20 min försent till spanskan bara för det. Blähä för det. Någon hade lagt ut kontrollen så att den var omöjlig att hitta. Så jobbigt ju. Blöhö blöhö blöhö. 

Bild från igår, Tinycee posar med mig :*

Dagens outfit!

Morning sunshines :D Skola strax. Ska bara fixa hår och sådant. Vi ses i eftermiddag :)!

Dålig kvalité på bilden, ups. Båda plaggen är från H&M. 

Godnatt :)!

Godnatt, ska sova nu. Men vi ses imorgon i alla fall :)! Ska slänga in en dagens outfitbild då på morgonen och sen så ses vi efter att jag slutat skolan. Ska läsa min nya bok, 3096 dagar. Tredje boken denhär månaden. Haha.

Min nya pyjamas från H&M. Den är hur skön som helst :)

Spanska läxa

Sitter nu och gör min spanskaläxa som är tills på tisdag. Har varit sjuk så fick veta att vi hade läxa av några kompisar. Gör inte mig så mycket, fattar det mesta ändå. Håller på att städa mitt rum också, det går ju, bra. Ska fortsätta med läxan nu, vi ses senare :)!

Humlan idag. Lite trött efter lite spring :P

Ska starta om datorn

Alltså tömma den och starta om från scratch. Vill ha photoshop på den, men råkat avinstallera nått så att jag inte kan ladda in det. Hoppas det löser sig då. Ska bara lägga över alla bilder på min externa hårddisk först.

Om ni vill testa på photoshop så finns det att göra på photoshop.com. Dock kan man bara testa det i en månad, sen så måste man köpa om man vill ha kvar det, eller leta rätt på en kod på internet. Det är dock svårare än att köpa, men billigare ;) 

Edit; Det är bara att söka på photoshop kod eller liknande så hittar man det man söker. Google is my best friend.

Förresten, vill ni ha photoshop tips? Kommentera då :)!

Tha rainbow.

Godmorgon alla tomteugglor

Satt uppe till typ två idag och ändå så vaknade jag vid halv tio. Klony kom upp till mig minst en timme före och tog upp halva min säng. Himla jättekisse alltså. Ska nog testa på att rita något i mitt ritblock idag. Hittade massa hudfägspennor som jag kanske kan få användning för :)!

Lilla Klony som fortfarande ligger i min säng och sover.

Lättlärda tomtehäst.

Ni vet min sköthäst, om ni inte raderat henne från era 5 sinnen, eller ni kanske har ett sjätte? I alla fall, jag försöker lära henne att buga, ja, hästar kan lära sig sånt. Efter tre gånger så står hon och tigger med huvudet mot magen och benet i luften, kan ju inte säga att hon kommer ner på marken med benen direkt. Haha. Hon gjorde så när hon tiggde godis. Skumma älskade pålle. Spirit, alltså. Har inte direkt bytt ut min lilla gullegris. Haha.

Juste, hon har bytt box också. Hatar hennes nya, andra stallet också. Massa spring där...
 
Godnatt, ska borra in mig i min nya pyjamas. Kan visa den imorgon. 

Här måste det visst stå en rubrik så att man kan publicera inlägget.

Okej, jag klarar seriöst inte av dethär längre. Har tvingat mig själv att inte blogga nu bara för att få fart på lusten mer, alltså att blogga mer. Men nu (fint svärord) kör vi! Ska berätta massor som hänt imorgon också, och så ska jag ut och fota, måste ha en ny header, annars dödar jag någon, får damp på mig själv för att jag är så (svärord igen) seg. Inte novell nu Klara, inte en novell. Tappade tråden. Helt. Allt bara poff. Borde nog sova, tappa inspirationen på kvällen, åh! 

Min normala dator fungerar i alla fall, eller den är typ ledsen och sådant, men skit it liksom? Laddarsladden är helt förstörd och allt. Haha. Något ännu skummare, jag har typ fyra besökare per dag fast jag inte bloggat på trettio år typ. Haha. Stalkers :* Juste, lovade att inte skriva en novell. Gör ett nytt inlägg strax som ni kanske orkar läsa, men herregud, varför gör jag inte bara ett videoinlägg. Orka mig alltså, så seg.

Nu måste jag berätta en annan sak också. Damn. Nu sparades inlägget också, normalt. Och nu kom jag på en annat inlägg att skriva också. Andas Klara, andaaas!

Vi ses i alla fall, ville vara halvt otrevlig. Men kom på att man inte är otrevlig mot folk. Ups. Och nu måste man ha en rubrik också. Bloggar alltså. Om man inte behövde rubriker, vilket (jag borde sluta svära i mitt huvud nu) lättare liv jag skulle ha då. Inspo komsi (smiley med typ, äh ni fattar, desperat blick nånting??).

Hejdå.

Måste hitta tillbaka!

Hejsan! Jag har bestämt mig för att ta en paus från bloggandet ett tag då jag inte har så stort intresse för det just nu. Har inga idéer om vad jag ska blogga om o.s.v. Så jag tar en paus nu ett tag på obestämd till, när jag börjar blogga igen så ska jag sätta igång bloggen och blogga flera gånger dagligen! Så jag kommer tillbaka, vet bara inte när!

Kommer sakna er i alla fall, hoppas ni som läser min blogg kommer att fortsätta följa den när jag kommer tillbaka, lovar att fixa en ny design också när jag är tillbaka! Hoppas själv att jag hittar blogginspirationen snart!



Arkivbild ridlägret 2012, på mig och Caramell :*

Snart skola!

Snart ska jag cykla iväg till skolan som börjar klockan nio idag :)! Har precis varit och gett kaninerna mat och släppt ut dem i lekstugan. Första gången vi har gjort det, så vi ska se hur det fungerar. Kommer hem sen vid tre. Måste städa mitt rum också... Någon som vill hjälpa till ;D?


Arkivbild på Tinycee i somras :)!

God morgon :)

Som sagt börjar jag nio idag, så ska väl försöka sova lite längre än till sju. Kommer typ vara helt död efter skoldagen. Berättar mer i eftermiddag :*


Världens sötaste Tinycee i somras :*

Godnatt :)!

Nu ska jag gå och sova så att jag orkar gå upp imorgon. Tur att man börjar nio i alla fall :)! Ska duscha också. Slutar vid tre så då ska jag väl plugga lite engelska glosor och sedan göra lite NO. Haha. Är så seg på att göra alla frågor och orkar inte ha läxor sen, så bättre att göra dem före de flesta xD På måndagar så har jag typ aslånga raster mellan alla lektioner, så brukar sitta och plugga eller nått. Haha. Elli sitter ändå bara och lyssnar på musik och alla andra har typ alltid lektioner. Åh vad jag längtar tills i vår, not...


Arkivbild på sötaste pållen :* Förlåt för helt fel storlek på bilden :3 Har ju bytt hundra gånger på denna blogg. Åh, varför så svårt att bestämma sig. Åh, nu fick jag ångest för att jag inte har fixat en ny design. Måste göra det snart. Åhh!

Min dag!

Idag så vaknade jag typ nio, haha. Skolan ni vet? Kommer inte sova till tio först jullovet börjar. I alla fall så har det varit en dag full med små kaniner idag :)! Tinycee fick komma in och skutta ett tag inomhus och efter det så fixade vi deras hage igen, nu är den flyttad till lekstugan och sitter så gott som fast vid dörren när den är öppen, så de kan springa mellan sin bur i lekstugan och hagen :)! Vi städade även buren idag, åh så jobbigt. Småninisarna är så jobbiga ju xP Lite orena av sig och sådant xD



Små sötisarna för ett tag sen :*

Stugan

Har precis kommit hem från min stuga. Jag och Maja har tittat på massor av gossip girl avsnitt och så har vi plockat ängsgräs som vi ska testa att göra hö av, haha. Önska oss lycka till eller något. Har blivit riktigt dålig på att blogga. Haha. 

Aja, nu ska jag titta på söta mobilskal till iPhones :)! Blir iPhone ägare i vinter :D Woho! Längta ^^ Hoppas ni mår bra också ;D!


Gammal bild, älskar mitt linne och mitt hår där :P
Välkommen till min blogg! Jag som driver denna blogg heter då Klara och är 14 år gammal. Bloggen handlar om mitt liv som rör sig om mina djur, hästar, ridning, fotografering, vänner och skolan! Om du gillar min blogg får du gärna följa den på bloglovin'! Enjoy