Boucing Purple Bow Tie Ribbon

Bakat :D!

Har bakat cupcakes med Maja. Här är resultatet;

Sorry för att bilderna är suddiga. Orkade inte bry mig :#

Bilder på Klony

Bilder på min katt Klony.
 

Veckns blogg hos Evit!

Jag är med i veckans blogg hos http://evit.blogg.se/. Var med du också genom att klicka på länken :)!

Min fina får vara med i detta inlägg :)!

Seriedressyren

Tävlade ju dressyr för första gången lördag-söndag. Gick ju katastrof. Haha. Hade Elina i lördags, rädd för läktaren och ville inte gå fram. Tog Robin på söndagen och han ville inte heller gå fram, haha. Men man kan ju inte begära så mycket första dressyrtävlingen. Så är nöjd ändå :P

 

Tandläkaren

Idag var jag hos tandläkaren. Det gick väl helt okej. Bytte lite grejer, hehe. Ska dit den 21 igen, och efter det dit igen i februari. Jättekul, fast i februari har jag haft min tandställning i ett år. Det är bra...

Seriedressyr idag!

Idag så ska jag tävla i dressyr i både lätt C och lätt B. Min första dressyrtävling, så jag kommer absolut inte komma hem med en rosett imorgon i alla fall. Haha. Tävlingen är både idag och imorgon! Pappa ska filma också. Så då kanske jag lägger upp en video senare, om jag får låna pappas dator.

Trasig tand...

Har seriöst haft sönder min tand idag. Känns ju superbra. Det är bara en pyttedel som inte syns. Men ändå. Stackars lilla tand. Råkade bita ihop så att underkäken och överkäkens tänder slog ihop när vi spelade innebandy på idrotten. Känns bra...

Åh, det där var precis innan jag fick min tandställning. Minnen ♥

Arbetsförförande eller något

Vi arbetar med att lära oss att skriva CV och sådant denna vecka. Vi skulle söka ett fakejobb ssom någon telefonsvarare. Haha.

Blogg inspiration = 0

Har seriöst ingen blogginspiration för tillfället. måste gå ut och fota snart också, och skaffa en ny header. Ska försöka blogga som vanligt ändå. Men nu vet ni i alla fall att bloggen kan stå tom ibland :3

Finalen ♥

Red seriehoppningsfinalen idag. Det gick riktigt bra faktisk, hade Serenad. Hon var superpigg när vi skulle köra igång. Vi fick tyvärr fyra fel då det gick för snabbt i en kurva, hon skulle aldrig kunnat komma mot hindret då, mitt fel att det gick så snabbt. Hehe. Annars gick det bra. Fick tiden 56 sec och idealtiden var ca 48 sec. Så om jag inte skulle ha fått gjort en volt kunde jag ha fått rosett, och det är ju lite surt att man gjorde dendär volten.

Men aw så söt. Varför har jag inte kollat på denna tidigare. Åhhh så gulliga ♥

Seriehoppning!

Idag så har jag deriehoppning. Kommer köra finalen alltså! Hoppas på en bra häst. Kan lägga ut videos på mina tre omgångar idag eller imorgon, om jag får låna pappas dator till att klippa dem och sådant. Så håll tummarna :D!

Knasminer på både mig och Caramell. Haha.

God morgon!

God morgon :) Vaknade upp för een timme sedan. Hade en helt underbar dag igår. Lyckades få ett B på mitt matteprov, fick B på sista bilduppgiften i åttan och fick rida Pricken som precis börjat gått med på våra lektioner. Helt underbart ju :D! Imorgon så ska jag köra final i seriehoppningen :)!

Gammal bild :P

Pricken idag!

Idag red jag Pricken. En ny häst på min ridskola. Det var väldigt mycket fart i den hästen, helt seriöst. Kan inte beskriva hur snabbt det var. Men det gick otroligt snabbt i alla fall. Underbar häst.

Fina Klony i våras!

Godnatt :))!

Mitt mattepluggande gick ju bra. Började inte ens. Lyckad jag känner mig. Bara att få matten gjord i helgen istället. Ska rida imorgon i alla fall. Vill ha Choko, Promise eller Freija. Allt lutar mot Choko då de andra inte brukar få gå, men kanske tar Roberta imorgon och Choko nästa gång då jag är först. Godnatt :*

Min lilla tiggare. Sötis.

Imorgon...

Imorgon så ska vi få tillbaka vårat matteprov, igen. Men denna gång med betyg på. Kommer dö av nervositet innan. Fast borde vara ganska säker i alla fall. Godkänd är jag, det vet jag. Fick poäng på allt. Så vi får se imorgon, men nu ska jag sätta mig och plugga lite matte.

Håll tummarna för att jag får ett bra betyg på matteprovet nu! 

Stallet today

Idag har jag varit i stallet en snabbis. Skötte om min pärla lite. Testade att styra henne med min röst endast i början. Fungerade superbra. se blev hon lite sprallig. Haha. Mysig är hon i alla fall min lilla plutt :* Hon fyller åtta snart, åh. Då är hon inte unghäst längre... Har skötit om henne i ca ett år nu :)! Hon kom ju för över ett år sedan också, så har skött henne nästan enda sen hon kom.

Min bebis. Hon är typ en av de roligaste pållarna att sköta. Heltokig och allt, men ändå bäst.

Drar till stallet nu!

Har precis kommit hem från skolan. Fick tillbaka spanskaprovet och matteprovet. Fick B på spanskan. Hehe. Är supernöjd :)! Hade inte ens pluggat mycket... Sista dagen innan provet. Måste skärpa mig med det ju... Vi fick tillbaka matteprovet också, fast vi får betyg på dem imorgon. Det såg ut som att det hade gått bra i alla fall.

Vovven på ridlägret jag var på 2010.

Godmorgon!

Idag så vill jag att det ska bli en bra dag, jag vill att det ska ha gått bra på matteprovet och spanska provet om vi får tillbaka dem, och jag vill inte att Spirit trampar på mig, och att det inte regnar. Höhö.

Gammal bild. Vi säger att den symboliserar hakkorset.

Godnatt!

Nu så ska jag ta ner kläder och gå och sova. Håll tummarna för att jag vaknar 6:15 och går upp då. Fast min väckarklocka busa med mig ibland :3 Stänger av sig av sig själv, eller så gör jag det i sämnen :3

Bjuder på bilden.

Snurrig

kom hem från dansen för ca en timme sedan. Blev helsnurrig. Vi gjorde massa snurrar och sådant. Gick ju bra, hehe. Tror jag kommer få träningsverk imorgon, toppen... Inget SO prov fick man tillbaka heller, men imorgon satsar jag på att få tillbaka matteprovet och spanskaprovet. Vi får se om jag lyckas få dem, hoppas!

Världens finaste lilla katt <3

Sad story

Hatar sånthär. Även fast det är en ritad bild. Höll på att börja gråta när jag läste texten ju. Tyckte det var supergulligt att figuren köper en blomma. Nu höll jag på att börja gråta igen.

Godmorgon!

Idag är det en helt underbar dag, eller kanske. Vi kommer troligtvis att få tillbaka vårat SO prov, wiho! Hoppas det gick bra i alla fall. Jag skrev så mycket så att min hand höll på att gå av. Jag satt för sjutton med detdär provet i 205 minuter. Kill me.

Finaste pållen <3

Jag lever!

Hejsan!

Jag lever fortfarande. Är så ledsen över att jag inte hunnit uppdaterat min blogg, men jag hade matteprov i fredags som jag sa, i lördags så hade lillasyrran danstävling hela dan, jag menar verkligen hela dagen då. Från klockan tio på förmiddagen och klockan elva slutade det, och i söndags så behövde jag plugga, samma sak igår.

Nu lovar jag att blogga som vanligt från och med imorgon! Lovar att blogga på morgonen imorgon!

Har inga andra bilder än dansbilder på denna dator, sorry :3

Sorry :3

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Har matteprov imorgon och måste plugga till det, men imorgon kommer jag blogga som vanligt igen i alla fall!

Emelie singeldisco, silverklass

Vilma och Sofia, pardisco


Maja och Nathalie

Danstävlingen i lördags, pardisco.

Orienteringsdag!

Idag var jag och orienterade med skolan. I början trodde jag inte ens att jag skulle hitta över fem kontroller, hittade liksom fem stycken förra året av tio. Haha. Men i alla fall så hittade vi sjuttin styckna av arton kontroller. Så bra ju! Är sjukt stolt. Vi var över två timmar i skogen... Tyvärr så är inte mina skor vita längre...
 
Trött tjej :/

SO prov idag!

Idag så hade vi SO prov. Vi hade lektion i 100 minuter (1 h och 40 min) och ändå så hann jag inte klart. Haha. Det var sju frågor på provet, och jag han göra hälften på sjuan innan vi slutade lektionen, men vi skulle få fortsätta på onsdag under våran lektion då. Vissa i min klass hann bara till fråga tre, man behövde skriva och utveckla sina svar sjukt mycket. Märks att de flesta satsar högre än E.

Skrev sju A4 sidor. Känns ju bra, och har börjat på den åttonde sidan. Jag vet att jag skriver för mycket. Var fram i klassrummet och hämtade nya papper två gånger. De andra tjejerna i min klass trodde att jag hade hämtat fyra stycken typ :P

Finaste Choko <3

Danstävling i Västerås 2012

Här kommer bilder på en som dansar i Majas grupp, Elina. Bilder från tävlingen i lördags!

Seriehoppningen omgång två!

Idag så tävlade jag i hoppning igen. Jag red Capitol, största hästen i stallet. Det var första gången jag red honom, någonsin, och det gick ju superbra faktiskt. Är jättenöjd. Red felfritt idag igen. Höll dock på att riva två hinder idag. Banan var ganska svårriden, många rev några hinder också :3

Min fina pärla <3

Maja igår!

Tänkte visa bilder på Maja i singeln, hon kom fyra :)!

High Score!

Tänkte visa bilder nu på Majas grupp High score när de tävlade idag! 
De har två nya medlemmar i gruppen, och nya dräkter :)!

Dagens resultat :)!

IDag var det då discodans tävling i Västerås. Maja kom 4 i paren och singeln, och i gruppen kom de tvåa :D! Pookaal :D!! Tog lite pallplats bilder, så här kommer de :)! Maja har gått upp till Star klass i singel disco.

Kommer med några inlägg med bilder senare idag och imorgon :)!
 
1;a bilden, Nathalie andra plats
2;a bilden, Emelie första plats
3;a bilden Majas grupp High Score andra plats
4;a bilden, Sofia och Vilma andra plats i par disco

Tävling idag :)!

Idag ska Maja tävla. Danstävling i disco. önska henne lycka till :)! Ska även åka ut en snabbis till Hööks innan, ska köpa svarta handskar och säkert något mer, hehe. Måste testa kameran också innan Maja tävlar, vill ju få bra bider :)! Plus att jag visst ska ta kort på alla i Majas grupp, så bilder kommer ikväll :)!

Gamla bilder från Västerås tävlingen i våras, tror jag det var. Maja kom etta i paren då, andra bilden.

Hoppning idag!

Idag så hade vi hoppning på ridlektionen. Red Elina, kände att det inte gick riktigt bra med henne på seriehoppningen och ville känna efter om det gick bättre nu, och det gjorde det. Inte så mycket dock, men lite bättre gicck det i alla fall. Får nog träna med henne lite i hoppningen. Så får noppra åt mig henne oftare. Skötte om Spirit efteråt, gick ut och betade med henne, Alva och Promise. Det gick toppen!

Sötaste Spirit i våras. 

Rösta på Alinas bidrag!

Alina, min kompis är med i en fototävling där man kan vinna en reflexskärm! Hon skulle bli superglad om hon vann, och jag skulle kunna låna reflexskärmen när jag är hemma hos henne ( ;D ). Rösta genom att klicka på bilden nedanför!

Sjukt fint motiv och bild! Ellerhur ;D?
 

Seriedressyr

Idag var jag i stallet och skötte om Spirit. Träffade Alina så hjälpte hon mig att mocka och rykta. Anmälde mig även till seriedressyren i lätt C:1 och lätt B:1. Har redan börjat träna, så hoppas att det kommer att gå bra sen när det är dags om ca 3 veckor!

Arkivbild

Gymnasieinformation

Idag så började jag klockan halv nio. Vi fick veta mer om de kommunala gymnasierna. Vet redan två gymnasium som jag vill gå på, ett kommunalt eller ett privat. Men såklart så satt jag och lyssnade på de andra också, alla lät ju intressanta, på sitt sett ju. Men alltså, typ ett kommunalt gymnasium har naturvetenskap utan inriktning på sport :P

Titta Tinycee i till vänster. Så söt som titta in i kameran när man tog bild :P

Seriehoppningen igår

Igår så hoppade jag seriehoppning, första av tre. Det gick helt okej, red felfritt och hade Elina :) Fast tempot blev ojämt, så Elina tog världens grodhopp över hindren. Haha. Och så är man ju så sjukt bra på att rida bra vägar, not. Det var de tre sakerna som var mindre bra. Så man har ju förbättras lite :)

Arkivbild. 
Välkommen till min blogg! Jag som driver denna blogg heter då Klara och är 14 år gammal. Bloggen handlar om mitt liv som rör sig om mina djur, hästar, ridning, fotografering, vänner och skolan! Om du gillar min blogg får du gärna följa den på bloglovin'! Enjoy