Boucing Purple Bow Tie Ribbon

Godnatt!

Godnatt alla!

Det har varit två superbra dagar här i stugan, men imorgon på morgonen åker vi hem igen! Då får Tiny och Humlan riktigt gräs och inte skogstomtsgräs! Mysigt för dem i alla fall, även fast jag tror att de gillar stugan mer! Där springer det runt både ute och inne! Tokiga småkaniner vi har!

Världens sötaste bild ju! Rakt mot mig kommer han :*

Kaniner ifokus

Vissa av er känner kanske inte till ifokus sidan? I alla fall så är det en superbra hemsida, är själv medlem där, heter Tinycee där. Om ni har något intresse så bli medlemmar där! Där kan ni chatta med personer som har samma intresse som er! Till exempel finns det hästar ifokus, sims ifokus o.s.v!

I stugan!

Hej hej! Vi ska nog fortsätta att bygga på kaninernas hus nu som de ska få här! Det kommer bli väldigt stort! Haha! Ni får se en bild på det senare när det blir klart då alltså! Vi ska även måla hindret och bygga ett nytt!

Såhär spåniga blir dem när vi har spån i buren, som vi då har i stugan! Helgalet! Kolla bara på Humlan (spånet, den fluffigaste) spån överallt helt enkelt. Lite spån de hade där då? Haha. De vill ligga på burgolvet så de gräver bort allt, haha.

Godmorgon!

Godmorgon! 

Idag så ska jag gosa supermycket med kaninerna! Vi åker även ut med båten och så ska vi träna både hoppning och klickerträna dem. Hehe, får berätta mer sen vad det är! Troligtvis när jag kommit hem!

En av tjurarna i stugan.

Godnatt från stugan!

Godnatt!

Jag ser fram emt imorgon, vi åker säkert ut med båten och kanske så badar vi om det är varmt i vattnet! Ska ta en bild på våran termometer Anki också, haha, det är en anka på termometern. Därför döpte vi den till Anki. Aja, nu ska vi väl se på Baksmällan 2 :)!

Sötaste Taco.

New in!

Jag har nyligen köpt ett nytt supergulligt linne som jag bara älskar! Kolla in bara hur supersnyggt det är:

Supersuddig bild, försök själva att ta kort med en digitalkamera när det är natt typ...

Tydlig beskrivning av Tinycee

Tinycee är ca 3 månader gammal och är född den 1 maj 2012. Han är väligt ivrig och nyfiken av sig, eller rättare sagt otroligt nyfiken. Han skuttar gärna runt massor för att senare slänga sig ner i buren och sova. Han kan göra supertokiga saker som att hoppa ut från burens tak när det är öppet, hoppa rakt in i gallret på burens övervåning, hopa rakt in i myggnätet i tältet för att komma ut, flyga runt som en sprallig kanin, klättra upp på gallret för att komma upp til övervåningen o.s.v. Det är alla tokigheter han har gjort sen han flyttade hit, ojdå glömde att han hoppar upp i sängen och i kökssoffan i stugan också! Ops!

Godmorgon!

Godmorgon!

Idag åker jag upp till stugan med familjen! Kaninerna följer såklart med, och deras nya rasthage, jag lovr er även nya bilder på kaninerna! Kommer väl själv med på en och annan bild också. Ska ta kort på stugan också så att ni får se hur den ser ut nu. Kanske en före och efterbild? Vi har fixat massor nu!

Hoppetossen!

Åker upp till stugan!

Hej hej! Kommer åka upp till stugan igen måndag-onsdag. Vi kommer troligtvis att bygga ett nytt kaninhinder och måla vårat gamla hinder! Har massor av inspiration till ett nytt kaninhinder! De hoppar ju självmant då och då när hindret står ute i rasthagen, men de har inte kommit speciellt högt ännu. De är kvar på ca tio centimeter fast de kan hoppa 50 cm. De hoppar ju upp på övervåningen i buren som är ca 50 cm ovanför marken, haha, tokiga kaniner.

Världens skummaste kanin!

Tinycee blir bara skummare och skummare för varje dag som går. Idag så lärde han sig att hoppa upp till våran burs övervåning från gräset, sen så klättrade han upp på gallret till övervåningen, han klättrade upp på taket och hoppade ner(taket var öppet och det gick bra för honom) och till sist så hoppade han rakt in i gallret på övervåningen (han ville upp där stackarn). Tokigt va?

God morgon!

Hej hej! 

Idag ska vi köpa en rasthage till kaninerna och jag ska även in på djurmagazinet för att köpa en sak som kommer vara till stor hjälp för Tinycee när jag ska lära honom tricks. Ska nog filma lite så att ni får se hur han är (ni har ju bara sett bilder på honom).

Tinycee i stugan :)!

Ny hage till kaninerna!

Imorgon (idag) så ska jag åka och köpa en springhage till kaninerna. Förra gången vi hade kaniner så hade vi en sådan som de var ute i och käkade gräs. Denna gång hade vi tänkt att använda den mer som en träningsinhängnad när vi tränar hoppning eller andra saker med kaninerna!


Sådär lägger sig Tinycee ner innan han lägger sig normalt som Humlan där bakom. Haha. Roligaste kaninen man har ju xD

Ny bloggis :)!

Jag fick idéen om att göra en kaninblogg idag och har nu satt det i verket. Det är inte bara jag som äger den bloggen utan min lillasyster och hennes kompis Olivia kommer också att blogga där. Vi kommer skriva om hur det går med våra kaniners träning o.s.v. Om du är intresserad så är det bara att hålla utkik i bloggen efter länken!

Ny träning för Tinycee ♥

Jag har börjat öva Tinycee så att han kan ligga på rygg en längre stund så att man så småning om kan klippa hans klor när han ligger ner. Så varje gång som jag lägger honom på rygg och han ligger still en stund utan att sprattla får han en bit godis eller en bit av ett maskrosblad. 

Vi har ju ett godis som kallas drops, man ska max ge tre stycken per dag till en kanin, men om man vill ge flera så är det smartare att dela dropsen i flera bitar så att man kan ge en liten bit när kaninen varit duktig!

OS invigningen!

Just nu sitter jag och tittar på OS! Jag ska seriöst följa mycket av OS:et i år. Såklart finns både hästhoppningen och dressyren med på listan. Ska nog följa sverige i fotbollen också (kvinnolaget då ;D). Nu ska jag titta vidare på OS. Ska se hela invigningen sen ju!

Sötaste Tinycee

Hemma nuu!

Nu har jag kommit hem från stugan! Kommer skriva mer om det sen, nu vet ni i alla fall att jag lever!

Rolig fakta

En miljard sekunder motsvarar ca 31 år!

Seriöst, är det lite eller mycket? Haha.


Supersötisen :*

Solnedgångar i stugan - bilder

Solnedgång över tjurhagen :)

Rolig fakta

De flesta människor somnar inom sju minuter.

Stämmer oftast in på mig ju. Kan somna på två minuter ibland (oftast) och ibland (sällan) efter typ en timme. Haha. 

Rolig fakta

De finns flera Kineser som spelar piano som är under 8 år än vad det finns invånare i sverige!

Haha, awesome ju. 

Rolig fakta

Egentligen så hade inte Askungen glas skor på sig. Det var skinntofflor, men översättaren gjorde fel.

Haha så fail. Helsjukt alltså xP


Fy vad jag bjuder på bilder alltså :P

Rolig fakta

Det vanligaste efternamnet i Sverige är Johansson.
 
Haha, det kan man ju fatta. Man ser det efternamnet överallt ju xP


Hästbilder från stugan

Rolig fakta

Endast 55 % av alla amerikaner vet att solen är en stjärna.
 
Wow. Bra kunskap i SO folk i USA måste ha. Aja. Jag vet att solen är en stjärna, i USA måste jag väl vara välutbildad eller nått xP


Haha jag bjuder xD

Rolig fakta

Nordamerika avlägsnar sig från Europa med 8 cm om året.

Åh, då blir det bara längre och längre till USA... Fast det kanske blir närmare att flyga dit om några hundra tusen år, då kanske man flyger över ryssland istället, haha. Fast det är väl fortfarande längre?

 

Tjurar

Vid min stuga finns det supermånga tjurar. Min favorit där är nummer 2180. Haha, eller jag tror att han hette så/hade det numret :)

Så söta ju :* 

Rolig fakta

Ni som är rädda för spindlar borde inte läsa DETTA.

I genomsnitt sväljer vi 8 spindlar om året. 

Haha, bjuder lite halvt där.

Nu åker jag till stugan!

Snart drar jag iväg till stugan! Jag kommer troligtvis inte blogga, men jag kommer kanske att skriva något morgon och kvällsinlägg så ni vet vad som händer där borta. Men då blir det inga bilder då jag inte kan lägga upp bilder från min mobil :/

Rolig fakta

I schack finns det 169,518,829,100,544,000,000,000,000,000 varianter att göra de första 10 dragen.
 
Någon som kan lära sig alla och skicka det till mig? Ni får typ en miljard då. Haha skämtar.


Finaste Taco :)

Rolig fakta

Haha. Ni vet dendär hemsidan, roligfakta.se? I alla fall så kan man få veta världens roligaste saker där ju. Hade tänkt att visa er några av dem jag hittar här på bloggen medan jag är borta!

Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är hoplofobin där man är rädd för brandbilar.

Bokeh, fotat av mig!

Kommer inte kunna blogga...

Jag kommer inte kunna blogga från tisdag (imorgon) efter två tills på torsdag (till ca 17:00) eftersom jag ska upp till stugan. Såklart kommer jag att ordna tidsinställda inlägg så att bloggen inte står helt stilla under dessa dagar. Jag kommer bland annat att visa upp massor av bilder jag tog i lördags när vi var ute i stugan!

Spanien i åår!

Hemma :D

Nu är jag hemma, har städat kaninburen, wää. Det är sjukt äckligt, men det behövs alltid göras för att kaninerna ska få trevligt. Hehe. Vi hörs senare!

God morgon :)!

God morgon! Idag så kommer jag inte kunna blogga då jag ska upp till stugan. Men imorgon kommer jag att blogga i alla fall! Vi ses då!

Godnatt!

Godnatt alla. Inatt blir det åska. Wää. Kommer vakna inatt, tycker synd om kaninerna som bor ute. Vi har i alla fall lagt in massor av nytt halm så att de kan bädda. Tur nog så är de två stycken. Jag måste sova själv om inte min katt Klony kommer till min säng och sover med mig. Awi. Ska läsa fem kapitel i min bok nu. Haha. Ska typ läsa två kapitel per dag, fast jag läste bara ett igår och missade läsningen totalt kvällen innan...

Godnatt :*

Tinycee på bilden högst upp och Humlan längst ner!

Min dagis :D

Idag så har jag varit ute med min lilla kanin. Haha. Han var superglad och sprang runt som en jojo. Haha, aw. I alla fall så var han och Humlan inne i Majas rum först och skuttade. Jag måste bara filma någon gång när de lägger sig ner eller när Tinycee glider på rumpan på golvet för att han halkar. Så sööt!

Gammal bildis :D

Lunchis :D

Idag käkade jag pirog/piråg. Hur det nu stavas. Haha. Vaknade i alla fall klockan nio idag. Toppentid ju! Min katt hoppade ner från min säng och väckte mig, så jag gick upp då. Nu öser regnet ner och det har precis åskat. Hehe.

Godnattis :)

God natt! Ska snart titta på Djurpolisen på Animal Planet. Haha. Favoritprogram? Kan inte ni tipsa mig om några bra program/serier. Skulle vara super!

Blåbärsmuffins!

Igår så bakade vi blåbärsmuffins. De blev supergooda. Har ingen bild på dem, buhu. Men ni överlever va ;D?

God morgooon :D

God morgon :) Eller god lunch eller något. Idag så gick jag upp halv tio, öhö. I alla fall så fyller min superbraiga kompis Elinor (Elli) 15 idag :D Om ett år får hon övningsköra, haha. Grattis till henne :D

Godnatt :)

Åh, dålig uppdatering här idag. Ajdå. Aja, i alla fall så ska jag titta på Djurpolisen på Animal Planet nu. Imorgon så ska jag rensa min garderob och fixa i den. Yaay. Vi ses imorgon :D

Arkivbildis :)

Today ♥

Idag så har jag varit ute och plockat massor av blåbär i skogen. Massor av dumma mygg såklart. Uäk. I alla fall så var vi på Arken Zoo, en djuraffär idag. Vi skulle köpa hö till kaninerna. Fast vi kom hem med lite mer. Haha. Kaninerna fick en morotshållare och två påsar med drops (kaningodis).

Arkivbild :)

Godmorgon :D ♥

Hej hej :D Idag så ska jag och Maja iväg och shoppa lite :) Tror jag ska köpa ett par leggings. Fast jag vet inte om jag ska köpa dem. Om de är på rea ska jag absolut köpa dem. Hehe. Rea ♥
 
Sjukt söta ju :*

Godnatt :)

Nu ska jag titta vidare på Djurpolisen och sen ska jag sova :) Eller ska läsa två kapitel innan jag går och lägger mig först. De räddar hästar på Animal planet nu, awi. Hoppas ingen är så allvarligt skadat, de hade liksom hittat ett dött föl, de hade den lilla stackaren på bild. Vi ses imorgon :)

Animal planet!

Animal planet är den absolut bästa kanalen för er som älskar djur! Man lär sig sjukt mycket samtidigt som man blir road. JAg brukar sutta och tycka synd om alla djuren som har blivit vanvårdade och sitta och berätta om hur man ska ta hand om dem. Tänk er alla djur som fortfarande vanvårdas. Världens mest hemska tanke :/ 

I alla fall så måste ni titta på Animal planet om ni har den kanalen, jag är redan fast för några program på kanalen. Det bästa är Djurpolisen och sen kommer Världsveterinären. Det märks inte att jag gillar djur va ;)?


Gammal bild från när jag precis hade fått min systemkamera, denna bild är dock fotad med min digitalkamera som ni nog ser ;)

Några saker ni kanske inte visste om mig del 2

Jag gillar inte att läsa blogginlägg utan bilder. Jag har alltid bilder i mina inlägg, tycker det blir mycket färggladare, därför gör jag nästan aldrig mina bilder svartvita. Om jag skriver inlägg utan att lägga in någon bild får jag dåligt samvete. Gjorde ju ett mobilinlägg, då kunde jag inte lägga in en bild, har ingen iPhone och blogg.se appen fungerar bara till den (om de inte helt plötsligt har ändrat det??).
 
Gammal bild :3

Några saker ni kanske inte visste om mig del 1!

Tänkte skriva 5 saker ni kanske inte visste om mig! Delar upp inläggen i 5 delar så att ni inte dör av uttråkning när ni kommit igenom halva. Det är jobbigt att läsa långa inlägg...

Jag älskar att läsa, det är mycket bättre än att titta på film, då kan man fantisera precis hur man vill, som jag gjorde om Katniss i Hungerspelstriologin. Fantiserade att hon var blond hela tiden fast jag visste att hon inte var det. Sen när första filmen kom ut och jag såg den så blev jag sur för att hon hade för ljust hår. Haha. Hennes hår ska egentligen vara mörkare...

Arkivbild, har alla mina nya bilder på en annan dator :3

God morgon :D!

Det känns som om dessa "god morgon" och "godnatt" inlägg har blivit en vana för mig. Skriver det liksom varje dag nu efter att jag började skirva dem. Fast då vet ni i alla fall att man lever. Haha. Fast dethär kan ju inte direkt kallas för ett "god mogon" inlägg. Klockan är kvart över elva liksom. Haha. Hoppas ni får en bra dag nu :)


Arkivbild :)

Godnatt!

Vill hälsa er god natt, även fast jag egentligen inte ska sova nu. Ska titta på Djurpolisen på Animal Planet, sjukt bra program ju! Börjar 22:50 och håller på i nästan en timme, ett tips till er som gillar djur! I alla fall så ses vi imorgon :D!

My day

Idag så har jag fotat till en ny header. Vet inte om jag ska ha bilderna ännu, därför ar jag inte börjat fixa någonting på bloggen ännu :3 Så ni får vänta och se :)!
Arkivbild

Godmorgon ♥♥

Idag så ska jag fota till en ny header! Woho! Som jag sa igår så är min inspiration till en ny design sjukt bra. Plus att jag vill ha nytt nu, den jag har nu har blivit tråkig på något sätt. Jag har helt enkelt tröttnat på den. I alla fall så gick jag upp vid nio idag (äntligen). Måste tacka min väckarklocka som väckte mig vid åtta. Haha.

-bild från förra gången jag fixade en ny header :)

Godnatt!

Har massa planer inför imorgon :D! Ska kanske fota till en ny header. Har fått världens inspiration! Åhh! Jag vet precis hur det ska se ut, åhh. Kommer bli sjukt snyggt om jag får till det :D

Söt :* Ja, jag gillar min kanin ;D

Har varit ute och sprungiit!

Yaay! Jag har varit ute och sprungit i typ 25 minuter, vi gick lite också, ehe. Men vi sprang mest och det var bra! Vi sprang till ett gammalt sjukhus (ligger skolor m.m. där nu). Jag trodde det skulle vara längre än vad det var. Vi hittade även ett litt spår som vi sprang runt. Är i alla fall nöjd. Min kondition är sämst efter att skolan slutade :3

Blåbär/Hallon paj!

Idag så bakade vi en blåbär/hallon paj. Pappa ville inte ha hallon blandat med blåbär, så vi fick köra 50% av varje, fast man kan ju säga att blåbären dominerade, haha. Den var supergod i alla fall :)

Myggor

Har ni tänkt på att nästan alla hatar myggor. Deras bett kliar och det finns för många av dem... Jag är en av dem som hatar myggor. De biter mig så fort jag sätter min fot utanför dörren i stugan. Sjukt jobbigt... Svalorna kan äta maskar. Vi kan utrota myggorna istället. Ja, ni vet i Idas sommarvisa(om det nu är så den heter)?
- Och myggor som fåglarna tar...


Sötaste Klony!

5 anledningar till att jag är rädd för mörkret!

* Jag läste boken Cujo, det var där allt startade.

* Jag var på ridläger och vi hade spökkväll sista natten. Alla berättade sjukt läskiga spökhistorier. Läbbigt. Fast spökhistorierna var bra!

* Det är mörkt, man vet inte vad som finns där ute ju.

* Jag har en livlig fantasi och fantiserar om att folk står bakom mig, läskiga typer, fast det egentligen inte är någon där. Det har kommit till mina tankar den senaste veckan...

* Jag tittar på för många filmer, skräck, mest skräck...

God morgon :D

Idag så gick jag upp 10:20. Haha. Dethär med att gå upp innan halv elva fungerar ju superbra (ööhh nej?). I alla fall så har jag bestämt mig att jag ska gå upp tio minuter tidigare varje dag tills jag når 9:00. Kommer döö av trötthet, men jag ska göra det. Är det någon av er som har svårt att vakna på morgonen?


Bildlänkarna funkar inte :(

Märkte nyss att tre av fyra av mina bilder i menyn inte fungerar. Ajdå. Får fixa det imorgon :) Nu SKA jag SOVA. Haha. Majas kanin har blivit svullen på nosen :/

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, jag tänker inte gå upp halv elva någon mer gång denna sommar. Ska troligtvis ut och springa också! Woho! Klockan är inte ens tio och jag ska sova nu. Fast jag tänker inte sova i trettio timmar (överdrivet, jag vet xD) men ändå. Fattar inte folk som kan sova till två. Alltså att de klarar av det. Åhh.

Sådär känner jag mig på morgonen. Uääk.

Skrivblock

Visst händer det nästan alltid att man kommer på saker att skriva ppå bloggen när du ska sova, du kanske ligger och läser eller något liknande. Då är det alltid bra att ha ett skrivblock till hands, eller att alltid ta med sig ett skrivblock att ha i väskan när du är i skolan, på stan o.s.v. Idéer kommer när man minst anar det. Har själv precis börjat med det!

Tinycee testade den tuffa looken och fick ha brorsans koppel och sele idag! Han bär ju rosa vanligtvis ;D

Bloggtorka

Jag har inga idéer på vad jag ska blogga om. Wää. I alla fall så ska jag inte ägna ett helt blogginlägg til dethär.

Vad är ni mest rädda för? Jag är seriöst livrädd för att det ska komma någon på natten och stå vid min säng och sen mörda mig. Det är asläskigt ju. Måste ju skicka tackkort till alla som berättade spökhistorier på ridlägret, tack tack xP

Sådär ser det ut när Tinycee äter ett salladsblad gurka.

Tinycee och Humlan i stugan

Tinycee och Humln var med oss till stugan från igår till idag. Tyvärr fick inte Taco följa med denna gång, men kanske nästa gång! Vi tog lite bilder på Tinycee och Humlan i alla fall. Sötisarna. Tinycee är kaninen med hängande öron och Humlan är den fluffiga kaninen. Haha. 


Dagens outfiit :D

Länge sedan jag la upp dagens outfit, eller det känns som det i alla fall, haha. Så här kommer dagens outfit :)!

Linne - Gina Tricot
Byxor - Rut m.fl.
 

På väg till stugaan!!!

Är påväg till stugan nu. Jag kommer inte att blogga mer idag. Men ni kan alltid fråga mig saker som ni undrar om mig eller min blogg till exempel. Eller varför inte ge mig lite bloggar som jag kan läsa och kommentera imorgon när jag kommer heeem :D

Idag åker vi upp till stugan!

Vi tar såklart med oss våra kaniner och en av våra katter. Haha. Taco, katten som ska med och våra kaniner är ganska bra kompisar redan nu. Skoj va? Haha :P

Sötaste katten <3

Hoppetossen

Min kanin har lärt sig att hoppa upp på soffan helt själv, haha. Min gamla kanin lärde sig det vid fem års ålder och Tinycee lärde sig det efter snart 11 veckor. Han är snart tre månader :D

Bild i repris :*

Börjat hoppträna Tinycee nu :)

Har börjat hoppträna Tinycee nu :) Men eftersom att han är för ung för att lära sig att hoppa högt så vänjer jag honom mest med sele, vilket går superbra! Han ar även börjat ta små skutt över superlåga hinder ;) Det gick superbra idag och det blev tre skutt över hindret vi har byggt :)

Min gamla kanin Mudde :*

Glädje ♥

Idag var jag och mamma ute med Humlan och Tinycee. De har inte kunnat komma ut på gräsmattan på grund av det dåliga vädret, men nu så fick de vara ute en sväng och de hoppade upp i luften av lycka massor av gånger.

Headerfotografering!

Nu ska jag fotografera till en ny header. Men inte till mig denna gång, utan till min lillasyster och hennes kompis Olivia. Hoppas vi hinner innan det börjar regna...

Jag själv är jättenöjd med bilden! 

En vecka med Tinycee

Idag har Tinycee och Humlan bott hos oss i en hel vecka. De har blivit sjukt tama, och tamare blir de nog! Nu är de tio veckor gamla! Tinycee är så söt. Aww.

Sådär kommer man upp i sängen på Tinycees vis. Haha. 
Bilderna är tagna av Olivia.

Världens regnskur kom igår!


Det var världens regnskur hos mig igår. Det kom ca 50 mm regn. Hela dammen är helt översvämmad nu och flera åker gummibåt där!? Man bara WTF. Haha. Såklart så drar jag ut på altanen under regnvädret för att fota regnet, och bra bilder blev det allt!

Ni ser ju hur det såg ut. Det hade kommit 58 mm någonstans också? Mycket regn...

Stugan :)

Vi har varit i stugan från igår till idag så bloggen har fått lida lite mer än vanligt. Ehe. Bloggar mer sen :)

Mikro 17 år idag ♥

Idag blir min gamla sockerpärla 17 år. Usch vad hon börjar bli gammal. Hon fick i alla fall tonfisk idag :D På en onsdag, lyxit ;)

Skummaste katten någonsinn ju;D

Tinycee ♥

Hade tänkt att pressentera min egna kanin Tinycee lite för er.

Han är en dvärgvädur som är född den 1/5 2012 vecka 18. Han är av färgen biege och har hängande öron. Namnet på honom är som sagt Tinycee och han älskar att tvätta sig. Han bär ett koppel i rosa också, fniss. Han är en hane ;D

Kaninbildbomb!

Finaste kaninerna :* Nu ska jag ut och gosa med min igen :D

Välkommen hem Tinycee ♥

Nu har Tinycee och hans bror Humlan flyttat in hos oss. De är assöta och jättesmå :D

Min är den med hängande öron och Majas är den andra :D

Jag har klippt mig :D

Ja det har jag :D Men ni får inte se några bilder än på det xD Haha :P

Snyggaste bilden xD
Välkommen till min blogg! Jag som driver denna blogg heter då Klara och är 14 år gammal. Bloggen handlar om mitt liv som rör sig om mina djur, hästar, ridning, fotografering, vänner och skolan! Om du gillar min blogg får du gärna följa den på bloglovin'! Enjoy