Boucing Purple Bow Tie Ribbon

Okej, det finns ingen anledning att inte berätta...

Såhär är det. Som ni kanske sett i min lilla menygrej där jag skrivit om mig själv så står det att jag ska få en kanin snart. Men det blir inte bara en denna gång, utan två fluffiga kaniner! Mamma har kontakt med en som har fått en ny kaninkull nyligen och på torsdag eller onsdag så kanske jag får se någon bild på nya kullen! Jag kommer att ha en egen kanin och Maja kommer att ha en egen kanin, ett plus ett är TVÅ. Två fluffiga kaniner. 

Tre saker jag vill förbättra i min ridning 2012

Tänkte göra en liten lista på tre saker jag vill förbättra med min ridning. Vi får se om jag klarar det ;)

Min handden är vriden åt helt fel håll. Haha. Man ska ha tummen uppåt och det har jag inte av någon wierd anledning. Jag vet precis hur jag ska förbättra det tills i vinter :D!

Min balansjag hade en sjukt bra balans förut, under ridlägret försvann den typ. Ups. Mer barbackaridning för mig och trehundra avramlignar till får jag räkna med där.

Min barbackaridningjag sitter och drar upp benen och spänner mig som en nervös kanin. Jag måste slappna av mer bara. Ska bara banka in det i mitt huvud först...


Hey I just met YOU...

Jag kan inte låta bli att bli typ askär i små föl. Vem kan inte låta bli liksom? Små söta varelser på små fölben. Åhhh!

Lite bilder från Slofallet ♥

Jag ska nog lägga upp lite failade hopppbilder också. Han är ju värsta bästa hopphästen (haha, inte än, fast han är bara 5 år så han kanske blir en finfin duktig hopphäst :D?) Annars kan man ju alltid låta honom bli en dressyrhäst, han böjer nacken asmycket fast man inte gör något typ. Haha.

Idag blev jag 14½

Så det är bara ett halvår kvar tills det är ett år kvar tills jag får övningsköra. Okej, vi kör på något annat då. Det är bara ett och ett halvt år kvar tills jag snart är av med tandställningen. Någonting sådant...

Måste ju bara kommentera att jag läser "The Hunger Games" igen, femte gången nu. Fast jag läser den faktiskt på Engelska nu! Sådetså! Det är ju inte precis samma sak. Haha.

Sista kvällen i Spanien!

Min balans har blivit asdålig...

Eller är det bara Caramell som är skumpig (min ridlägerhäst som jag hade på ridlägret). Ramlade ju av två gånger barbacka, måste rida barbacka mer. Om man ramlar av så gör man det, men min balans brukar vara superbra, så jag behöver nog övning. Kolla bara på min ridväst hur smutsig den var efter att jag ramlat av!

Ja, haha, ni ser ju...

Fiskfotbad

Många känner väl till att man kan bada fotbad med fiskar. Alltså att de äter upp förhårdnader och sådant. Det gjorde vi i Spanien, jag och pappa! Mamma och Maja tog lite bilder när jag satt och grimaserade för att det kittlades så mycket. Ni som har tänkt att testa måste bara göra det! Det är sjukt mysit med rena och lena fötter efteråt!

Haha...

Föl på fri fot

Under den sista dagen i Spanien så såg vi ett föl vid ett litet ridställe nära vårat hotell. Fölet gick helt löst jättenära en bilväg och allt, det kändes lite riskabelt... I alla fall så var jag tvungen att ta några bilder på fölet. Det kan man ju inte missa!

Underbart söt var fölet i alla fall :)

Äntligen hemma!

Åh! Har precis kommit hem nu till underbara Sverige! Jag såg en ashäftig sak idag från planet, ni kommer aldrig kunna gissa vad. Jag såg liksom mitt egna område, jag vet att det var det eftersom vi flög över staden där jag bor och så vet jag hur mitt område ser ut, sådetså.

En España!

Hej hej! Jag är ju i Spanien nu och då blir det sämsta bloggningen eftersom jag vill njuta av min semester som ni kanske förstår va :)? Jag har bränt min rygg typ. Haha. Men i alla fall så ska jag duscha nu, finfint. I augusti så ska jag fixa en ny design på bloggen. 

Spanien imorgon!

Imorgon åker jag till Spanien! Jag vet inte om jag kommer kunna blogga, men om det fungerar så gör jag såklart det!

Caramell

Min söta ridlägerponny som jag hade. En riktigt klumpig och söt häst :)!
Han skrapade i mulen när han gick omkull med mig, så sööt ju :*

Slofallets ridläger 2012

Hej hej! Nu är jag hemma igen! Ridlägret har varit underbart roligt! Hade en häst som heter Caramell. Supersöt och superklantig häst. Haha. I alla fall så har jag nästan blivit avbockad mitt ute i skogen, gått omkull med Caramell, badat med en häst och ramlat av 3 ggr under en vecka. Helsjukt ridläger. Haha. Visar bilder senare :)!

Sötaste ju :*

Fler macrobilder!

Nu är det inte lika många bilder, haha.

Mikro dricker ur min kopp!

Hej, Maja här igen. Jag fick lite bilder på när Mikro drack ur min kopp och tänkte visa dem här jag har även visat dem på min blogg: www.danceisourlife.blogg.se
Här kommer bilderna:
Haha :)
Ses! ♥
/Maja

Godmorgon

Godmorgon! Maja här igen ♥ Ja, just nu sitter jag bara framför datorn... Jag ska snart kolla om det är folk som har lagt ut flera kaniner på blocket! (håller tummarna) ♥ 

Klara håller nog på med hästarna nu. Eller rättare sagt hennes häst Caramell. Hon rider eller sökter den just nu, tror jag i alla fall. Annars sitter hon väl och äter frukost någonstans, haha! :) I morgon ska vi (mamma, pappa och jag) åka och kolla på henne dem skulle göra något uppträdande eller så ♥. 

På fredag åker familjen till Spanien och har det varmt och skönt där! Över 30 grader ska det bli! ♥ Aja, det var väl bara det jag ville säga :)
Min äslkade läppsyl är borta men jag hittade en annan, men den är typ slut..:
Puss o Kram
/Maja
 

Fina macrobilder

Är fortfarande på ridläger, men visar upp några bilder jag tog förut! Okej, det är massor av bilder, typ 20 st...or 

Vad jag har gjort idag

Tjenare, Maja här :)
Idag har jag varit med bästa Olivia! Vi har kollat på BIO på filmen LOL. Vi har köpt lite saker och vi har ätit på SubWay (stav.) och så har vi spelat Sims3 :D Och så har jag kollat våran statistik några hundra gånger och så har jag spelat sims i min egen familj och så har jag kollat på vad jag och Olivia har köpt till varandra när vi har varit utomlands. Och så har jag chattat med Emelie :D
Här kommer bilder:


Klara har det nog toppen bra på ridlägret nu och längtar nog inte efter att komma hem och få träffa mig. Men hon längtar nog efter att vi ska åka till Spanien i alla fall haha :D
See yaaa!
/Maja

Ja...

Tjenare :)
Maja här igen! Idag kanske jag ska åka på bio med Olivia. Om jag får alltså :) Vi ska troligtvis kolla på LOL. Jag kommer ta med kameran om vi kan gå på den och då kommer jag lägga upp bilder här och på min blogg :D

Klara håller nog på med hennes häst nu eller rider, hon har inte ringt någonting idag men hon ringer nog vid lunch och ikväll runt tio någon gång :) Jag hoppas att Klara sover gott fast än hon knappt kunde sitta där. Just det en på ridlägret heter också Klara men hon stavas med C alltså Clara. Klara känner alla i hennes lilla stuga nu :D
Här kommer lite bilder:



Vi hörs väl senare antar jag :D Pöössss på er alla :D
Just det ni kan hitta mig (Maja) genom att trycka på mitt namn :D

Idag ska Spirit på bete!

Idag så ska sötaste Spirit på bete och käka sig fet som en gris. Kommer sakna henne asmycket, men ska försöka hitta till henne på sommarlovet så jag kan hälsa på :D



Potatisbullar och brandalarm

Eftersom att jag är på ridläger nu så tänkte jag berätta en sak som hände mig och Maja när vi skulle steka potatisbullar för första gången! 

Vi hade plattan på max, hade lagt i potatisbullarna, satt på klocklan på 10 min och sedan gått från köket. Jag kommer ner dit efter ca 6 minuter och då är hela köket fyllt med rök, potatisbullarna hade blivit brända. Jag hällde ner dem i slasken och då började brandalarmet gå. Lyckat va?

Springbild + mobbat ansiktsuttryck + sol + blek = failad bild.

...

Haha! Jag kom inte på någon rubrik... :(
Aja, i alla fall så är detta en gästbloggning av Maja (Klaras lillasyster). Jag tänkte bara säga att jag och min kompis Olivia och mina föräldrar lämnade av Klara på ridlägret igår. Det visade sig att hon fick en vallack (stav.) I någon färg om jag minns rätt så var den brun och vitfläckig och den heter Caramell eller något sådant. Hon och hennes kompis Alina ska sova på loftet. Dem kunde ju knappt sitta där uppe såg det ut som. Det var i alla fall en gullig liten stuga dem skulle bo i. Haha! Dem bor där med en massa andra som är på ridlägret också. Aja, det var väl det jag ville säga :D

Juste jag kommer att försöka blogga på Klaras blogg så mycket jag bara kan. 
Tryck på bilden för att komma till min blogg! Där bloggar jag tillsammans med Olivia :D

See yaa!
/M

Planer på bloggen under ridlägret!

Jag ska på ridläger idag och kommer därför inte att blogga något idag och ungefär en vecka framåt. Jag hoppas att ni kommer få det bra här hemma i alla fall! Jag har fixat några tidsinställda inlägg åt er i alla fall, så helt tomt kommer det inte vara här, men jag kommer inte alls att blogga under denna vecka!


Min lilla kortis (haha, hon är typ 160 i mankhöjd och jag är 165 cm lång). Visst ser hon lång ut i den vinkeln :P?

Idag åker jag på ridläger!

Hej hej! Idag så åker jag på ridläger vid 10 halv elva. Jag kommer därför INTE kunna blogga, men min lillasyster kommer kanske gästblogga någon gång under veckan och jag har fixat så att ni får ett tidsinställt inlägg varje dag tills jag kommer hem! Toppen va?


Åh, min sockertoppis som jag inte får träffa först i höst igen. Hon ska käka sig fet på bete xP

Spirit

Idag så skötte jag sötaste Spirit för sista gången innan hösten. Kommer sakna henne som tusan, myste massor med henne idag, var ute och betade med henne, ryktade henne, mockade åt henne och myste igen. Så söt alltså. Hon var hur gullig som helst.

Det var första gången jag var ute och betade med henne idag, hon tittade upp hela tiden i början innan och efter hon skulle beta, sen blev hon lugn och betade på bara, fast lite nervig var hon ju, hon är ett riktigt nervtroll. Hon hoppade till för något som inte ens existerade när vi betade, så jag proveserade lite snabbt och började prata med henne samtidigt som jag gick runt lite med henne tills hon lugnat sig vilket gick ganska snabbt. Man förstår ju hur hon är, hon är bara 7 år. 

Hade med min kamera och tog några fina och några roliga bilder!


Sötaste ju!

Sommarlov!

Yaay! Jag har fått sommarlov nu! Vi fick våra betyg och allt! Jag fick inga D;n. Haha. Men tre E;n blev det, men jag är nöjd ändå över mina betyg, resten var liksom C, B eller A. Hade höjt mig i vissa ämnen som ex idrott och hemkunskap! Woho! Fick även ett B i träslöjd, ja, jag blev asglad, fick liksom ett E förra terminen, men vår lärare då var sämst...

Jag kom trea i en mattetävling jag var med på för ett tag sen också, om ni minns? Fick gå upp på scenen där vi hade avslutning och allt. Jag blev sjukt glad. Haha!


Haha, hon ser ut som värsta bitchen ju xP

Spirit är sjukt otacksam

Stack iväg till stallet vid tre och skötte Spirit. Sötnosen låg ner när jag kom och hon ville inte ställa sig upp när jag öppnade boxdörren, så jag fick smacka upp henne istället.

Angående rubriken så hade jag precis mockat, och sen så gör hon nummer två, haha, trevligt. Efter det så rullar hon sig när jag hade ryktat henne, och hon blev supersmutsig, så jag ryktade av henne igen och efter det skulle hon ut i hagen, haha.

Är ni rädda för något helwierd?

Det är jag, haha. Ni har hört talas om att vara flygrädd va? Jag gillar att flyga jättemycket, men om det kommer ett flygplan (stort eller litet) eller en helikopter som är ganska lågt ner så blir jag typ asrädd och tror att de ska krascha, släppa ner bomber eller skjuta mig. Jag tror jag tittat på för mycket film...

Ni kanske märkt att jag tagit bort alla kategorier? Jag ska fixa nya ifall ni undrar!

Nya blogg.se

Fy vad grymt det är alltså! Har inte sett allt ännu, men jag såg att "om mig" rutan hade kommit upp i bloggen, det ska jag fixa så fort som möjligt! Ni får gärna skriva om ni hittar något fel i kodmallen/stilmallen så att jag kan fixa det!

God natt :*

Nu ska jag gå och sova. Hoppas att min blåsa dör snart, den är så extremt dryg, usch. Imogon ska jag dra fram kläder till ridlägret och börja packa, ska till stallet också. Vi städar även ur skåpen imorgon! Woho!


Dripp dropp.

Blåsa :3

Har världens megablåsa i munnen. Den gör ont. Wee. Den är typ större än denna ---> O. Vill få bort den innan ridlägret. Åhh!

Sötaste katt <3

1h och 8 min

Åh vad jag är nöjd. Idag vid nio började vi skolan. Vi skulle springa 7,8 km. Ni ska veta hur stolt jag är över min insats idag! Förra året blev min tid 1h och 40 minuter, och som ni ser i rubriken så sprang/gick jag på 1h och 8 minuter! Jag sprang/gick med Frida, haha. Jag hade liksom tänkt att springa alls, men vi sprang asmycket. Jag förbättrade min tid från förra året med 32 minuter. Det är sjukt läbbigt, fast då gick vi typ hela tiden xD


Klony sover ;D

Klor och ballonglek!

Idag vid tio började vi skolan, vi skulle då köra en lek där man knyter fast ballongen runt ena benet och sen ska man smälla ballongen med foten. Vi kom trea på det. Nästan alla i min klass åkte ut, det var jag och en till kvar när de bröt leken.

Efter det så åkte vi och bada. Det var jätteskoj, kom ner till botten (det är 4,55 m djupt). Så jag är nöjd. Haha!
Nu ska jag spela sims! Vi ses!
 
Hehe.

God morgon!

Idag är jag uppe tidigt! Vi börjar nämligen vid 10 och jag brukar annars vakna en timme innan vi börjar, så detta är tidigt för mig! Hoppas att jag hinner ta en outfit bild på mig innan jag sticker till skolan. Idag så ska vi ha en final på något tråkigt som vi började på igår och sen ska vi iväg och bada! Woho! Ska ha min orangea bikini så att jag ser asblek ut. Höhö. Har annars en gul, men vill ha min orangea. 


Sötaste Spirit :)<3

Nu sticker jag ut och fotar macro!

Som jag skrev i rubriken. Vi planterade om jordgubbar för några veckor sedan och de börjar bli stora och gröna nu! Plus att mamma planterade blommor i helgen! Ska fixa om kategorierna och sortera alla inlägg i respektive kategori sen! Vi ses om ett tag eller imorgon!

Lillasyrran och hennes kompis hemmagjorda spel ♥

Maja (min lillasyster) och hennes kompis Olivia har pysslat på ett spel i någon vecka nu, och äntligen är det klart! Det heter CandyMaker, haha. Man ska i alla fall samla godis typ (köpa) och sen för att få gå imål måste man ha varit inne på en ruta som heter "nästan där" och så måste man ha mest godisar för att vinna typ. Reglerna är halvt oklara för mig fortfarande...


Spelpjäserna
Godiset!
En av tärningarna!

Om Taco ♥

Jag fortsätter med Taco nu!

Taco är min yngsta katt som är född den 9 november 2007. Hon är en riktigt sprallig katt som är väldigt kelig men hon är ingen knäkatt! Hon är helt underbar. Hon älskar att vara ute, sova och gosa. En annan sak hon gillar är att hoppa upp i luften och ta små söta bebifåglar (D;). Wee.


Taco.

Irriterad...

Är sjukt irriterad just nu. Vill inte berätta varför, men kan i alla fall säga att de flesta i min skola är sjukt omogna. Vem bryter liksom av en stiftpenna? Det är bara patetiskt. Kan ni inte göra mig glad genom att skriva massor av olika skämt eller roliga saker ni har varit med om? Skulle vara supersnällt!


Jag vill till mitt troll nu! Wää. Träffar henne på torsdag i alla fall. På fredga ska hon få världens fetaste morot. Höhö.

Nu är den uppe!

Mu är designen uppe på bloggen! Kommentera om ni hittar några fel! Då är ni underbara!


Haha. Tack Alina för att du ställde upp som fotograf :D

Nu kör vi!

Nu sätter jag in den nya designen! Under ca 5 minuter kan det alltså vara lite svårt att klicka runt, och det kan uppstå fel. Men jag hoppas att allt går bra! Hoppas ni gillar det, för jag älskar min nya design!

Klony

Klony är en katt (nähä?) på 7 år. Han är född den andra april 2005. Han är alltså en av mina underbara katter. Han är en utekatt och gillar att jaga, gosa, vara arg, äta och ligga och lata sig. Han gillar inte andra katter, verkligen inte Taco, fast Taco är rädd för honom. Så ja, det går ju bra.

Snart klar!

Ni ska veta hur sugen jag är på att ge ut min testblogg eller lansera hela designen här precis nu, men jag är inte klar. Det är sämst. I alla fall så blir det inte så som jag har haft förut. Jag har gjort en liten annan mer avancerad design! Håll utkik idag, för den kommer säkert upp idag! Hoppas att ni kommer gilla den, för jag har lagt ner timmar på den!


Foto: Alina
Redigering: Jaag!!!
Modell: Jag xD

Otålig

Min header är klar!!! Men jag har massor mer saker som ska vara med...

Flum

Haha

Redigerar bilder nu!

Nu håller vi på att redigera bilder! Vet inte när vi blir klara, men ni får se resultatet så fort vi är klara! Jag har även lyckats med att ta upp menyn på min testblogg också. Fast den är hemlig...

Nu väljer vi ut bilder!

Japp! Den nya headern kommer bli assnygg och allt. Tror jag ska ha flera bilder i headern denna gång, så att det inte blir så likt de andra jag haft. Hehe!


Från när jag bakade cupcakes med Helle och Frida :D!

Fotografering

Nu kör vi

Just nu

Vi ska ut och fota!!!!

Ny bloggdesign på G!

Har fixat lite på min bloggdesign nu, alltså på min testblogg. Vi ska strax ut och fota, Alina ska bara byta om. Så jag hoppas att det kommer upp en ny header idag! Det var aslänge sedan som jag bytte header nu...


Gammal bild :D

Fastnat ;(

Någon som vet hur man gör på denna?

Ostbögar aka ostbågar

Nu käkar vi torra ostbågar yaay!!! Jag har typ snott Alinas mobil och bloggar massor från den. Tänk hur mycket jag kommer blogga när jag får en IPhone.

 

Föööd and laxis :D

Nu det maaat ;D

Städar ryktlådan

Nu städar jag min ryktlåda till ridlägret❤

 

Alina är häär!

Yay :D Mobilbloggar från Alinas IPhone hähä :D

Det är som förr...

... för ungefär 3 månader sedan. Då jag skrev på min gamla blogg att Alina skulle komma. Nu ska hon hit igen.
Haha, fy vad fult, det bara kom upp i mitt huvud. I alla fall så kommer Alina hit vid fyra och då ska vi planera massa inför ridlägret. Jeho! Bara för det kan jag visa några biler på oss. Haha.

Komsi hästis.
Me gusta att mocka :D
Hihi Alina leder en pålle.
Leka halsbandsleken är alltid skooj :D
Klara goes lugg och leka med halsband :D
Klara goes mer seriös under hösten.
Medan Alina goes oseriös.
Alina  goes rida Freija som jag red i fredags. Hehe.

Vi ses någon gång senare. Kanske kan tvinga Alina att fixa min bloggisch med henne :D?

2h ridning idag!

Idag så red jag i två hela timmar! Jag var sist att välja och jag fick Freija. Det är halvt wierd då hon är ganska populär i min grupp. Haha. Lyllo mig alltså! Nästa termin är jag näst sist första gången, haha. Vi började med att rida en lång tur i skogen med massor av uppförsbackar och nedförsbackar. Vi red på någon sten också för att komma ut till ridspåret igen. Det var typ basläskigt. Trodde liksom att hästen skulle halka. Hehe.

Vi red fram aslänge också, så hästarna var jätteuppvärmda och sådant. Vi hoppade efter det. Vi hoppade en liten bana typ tre gånger och sedan fick vi välja ett hinder att hoppa och jag tog såklart det högsta. Det är ju roligast! Det gick typ jättebra, fast Freija var svår att stanna som vanligt. Jag skulle liksom trava ifall Alina och sen när jag kom fram ville Freija inte sakta av till skritt. Man bara woho.


I våras. Någon random häst som jag inte vet namnet på...

Wää jag döör!

Just nu sitter jag och har asont i mina fina tänder i underkäken, och ni vet inte varför. Hihi. I alla fall så gillar jag att klaga på saker, så varför gör jag det inte oftare? Så jag kan skriva upp typ tretusen skäl till att INTE skaffa tandställning. Ni som ska göra det får göra det ändå, för efteråt blir man en snygg FILMSTJÄRNA!

☺ Du måste ha din tandställning aslänge.
☻ Du ser ut som ett missfoster om du ska le med stängd mun.
♥ Det gör ont i tänderna de tre första dagarna.
♦ Du måste gå till tandläkaren asofta.
♣ Du kan inte tugga tuggummi med socker i.
♠ Du kan inte äta vilket godi8s som helst.
• Massa mat fastnar i din tandställning.
◘ Du kan inte känna på dina aslena tänder eftersom det är en plåtburk ivägen.
○ Den syns asmycket.
☺ Alla frågar hur det är att ha tandställning.

Det ända braiga med att ha tandställning är att man får asfina tänder efteråt, man får söta nallar och att man kan skrämma upp andra som ska få tandställning :D

Smile :D Nu ska jag försöka bli klar med NO;n och skriva färdigt någon sjukt tråkig hemkunskapssak.

Nougat och sockertoppen ♥

Idag så var jag i stallet. Jag skötte lilla Spirit en snabbis innan jag skulle rida om, missade en ridlektion då jag var i Göteborg. I alla fall så red jag Nougat då. Vi red först ut i skogen och sen red vi "öppna" i lilla ridhuset. Jag tycker att det gick hyfsat, fast han var en aning trög och jag hade inte med mitt långridspö, typiskt.


Bild från i mars typ, och bara för att Alina inte ska kommentera om att hon tog bilden så; ALINA TOG BILDEN!

Sommarlovet

Jag måste vänta aslänge tills jag får sommarlov. Vi slutar den 16 juni medan många andra slutar denna vecka! Urggh. Vi har bara tråkiga dagar nästa vecka... I alla fall så ska jag göra massor av skoj under sommarlovet, så jag vill ha sommar typ nu.


Kunde inte ladda upp någon bild, det är något fel. Så ni får en supergammal bild på sötaste Spirit istället. I fel format och allt!

175 cm

Haha. Gissa vad jag köpte idag! Jo, ett par skor som har en klack på tio cm. Okej, det är typ en platå på 5 cm och själva klacken är bara 5 cm, men jag hamnar tio cm ovanför marken. Är alltså i normalt fall 165 cm. Mina högsta skor, haha. Ni får se skorna någon annan gång, för nu ska jag spela sims (social person här).


Klony kliar siig :D

Bra saker som har hänt de senaste dagarna ♥

Tänkte lista upp några bra saker som hänt de senaste dagarna!

♥ Jag fick C på mitt matteprov.
♥ Jag sprang tre varv utan att gå på gympan, en sträcka på ca 5 km.
♥ Jag fick 15 poäng på mattetävlingen av 25.
♥ Jag fick C på min SO uppgift.
♥ Det är inte alls lång tid kvar till sommarlovet!
♥ Det är två riktiga skoldagar kvar.
♥ Vi har sovmorgon till 9:45 på torsdag.
♥ Vi har sovmorgon till 10:40 på fredag (vanligtvis 9:20).
♥ Jag har två lektioner på torsdag av fyra (alla andra har tre xD)
♥ Vi får veta vilka som får pris på mattetävlingen!

Från senast jag städade min ryktlåda (måste göra det innan ridlägret också...)

Nu pluggas det NO!

Ska skriva en NO uppsats som ska vara klar imorgon idag. Ja, vi får se hur det går, men hoppas att det går bra sen i alla fall. Kommer inte hinna blogga mer under kvällen tyvärr...
Eftersom att jag har min skoldator så har jag inga nya bilder. Så det blir en på min gamla kanin Mudde :)

Nu är kläderna fixade!

Bökade ett tag och drog fram massor av kläder ur garderoben. Men tillslut hittade jag ett par byxor som matchade min randdiga tröja bra. Kommer äveen att ha med ett extra linne och ett par leggings i min gympapåse då jag kommer ha på mig hudfärgade strumpbyxor som kommer gå sönder. Ehe. Jag är riktigt försiktig med sånt jag...


Världens sötaste tjockiskatt för en stund sedan. Han tröttnade på garderoben...

Nu ska jag välja kläder tills imorgon...

Hmm... Aslång rubrik... I alla fall så ska jag välja kläder tills imorgon! Har fixat ihop världens snyggaste (not) galge. Har till och med tagit en bil för att den ser så sjukt skum ut.


Failad va?

Klony + Garderober = SaNT

Haha, ja. Han älskar att sova i garderober. Jag tog in honom i mitt rum och sa till honom;
- Sängen, garderoben eller ut från mitt rum?
Han valde garderoben, kanske för att den stod närmast. Haha.

Söt va? Suddig bild bara :3 Ni fick även en liten skymt av min avslutningsklänning :D! Har typ som en tvångstanke att inte visa upp klänningen för mina kompisar innan avslutningen. Tänkte ha en vit, men alla andra ska typ ha det. Får väl köra med typ orange när jag tar studenten sen då. Gillar inte att ha samma kläder på mig som andra... Mamma skulle kanske sy en studentklänning till mig. Haha!

Städade garderoben idag

Idag så städade jag min garderob. Ni skulle sett hur stökig den var alltså. Kan visa en bild om någon vecka eller så hur stökig den brukar vara. Det går snabbt för mig att stöka till men långsamt att städa, om det inte gäller hästar såklart! I alla fall så har jag tagit bilder på hur det såg ut efteråt! En liten förbättring i alla fall!


Har två garderober, den ena är fullproppad och den andra är halvfull. Dethär är min halvfulla. Haha.
Haha. Där ligger min tidningshållarsak som jag gjor i träslöjden...
Borde använda mitt andra objektiv när jag fotar saker som inte heter blommor. Fotade med mitt macroobjektiv. Orkade inte byta. Haha. Min katt sover i garderoben om ni undrar vad för gul sak det är där inne. Haha!
Ni ser ur fullt det är va? Om min blogg skulle vara mer populär skulle jag abolut ha en bloppis och sälja allt jag inte ville ha kvar för typ 20 kr per klädesplagg. Haha.

Jag och blommor...

Ni vill inte veta hur jag behandlar blommor. Jag vattnar dem aldrig. Så de dör. Plus att jag drömmer om en stor fin trädgård med massor av blommor överallt. Lycka till med det liksom. 


En av blommorna på min blomma...
En annan...
Dendär är den enda som lever. Haha. Bilden blev suddig också. Åhh.

Stolt chey här!

Ni minns väl mitt inlägg i måndags om mitt SO arbete? Vi fick i alla fall tillbaka det idag, och det gick superbra! Ni kanske minns att jag hade skrivit att jag skulle få F i mitt arbete, fast jag fick faktiskt ett C, typ. Haha. Är supernöjd. Okej, jag fick typ (jag är inte etthundra procent säker på det) att jag var uppe på ett B på just det arbetet. Woho! I nian hoppas jag att jag får ett B i samhällskunskap. Fy vad ballt!


Bjuder på bilden. Ser typ drogad ut där. Haha.

Nyduschad!

Jag har precis duschat! Roligt att veta va ;D? I alla fall så har jag bestämt mig att jag varje kväll ska fixa morgondagens outfit. Så då kanske ni får se mina outfits oftare! Det känns nämligen som att jag har samma gamla jeans på mig sjukt ofta. Haha.


Mina kusiners marsvin :) De har två till xP

Godnatt :*

Nu ska jag sova. Var sjukt trött igår, minns inte ens att jag gick och lade mig. I alla fall ska jag sova ut så att jag inte är såhär trött. Uäkk.


Jag vet inte vad som hände på dendär bilden. Haha.

Dagens outfit!

Idag hade jag på mig min OnePiece. Kände mig heltrött och orkade inte ha på mig något speciellt, så jag drog på mig en byxdress och över den min OnePiece.


OnePiece - Någon butik i Turkiet (alltså är den inte äkta även fast det är OnePiece märket. Vi köpte den liksom för ca 250 svenska kronor xD)

Jeansjacka!

Förra veckan kom mamma hem med världens snyggaste jeans jacka! Den är så sjukt snygg alltså! 


Den är sjukt snyggisch! Hade en gammal från när jag gick i femman typ. Haha. Sorlek 152. Gillade inte Jeansjackor så mycket då. Men nu är det annat!

Taco(s) kväll :D

Idag käkade vi Tacos till kvällsmat! Mamma och Pappa hade missat att köpa mina favoritchips. Aww. I alla fall var det sjukt smaskigt. Var tvungen att käka gurka efteråt. Hade käkat godiss hela eftermiddagen. Haha. 


Jag dricker mjölk på helgerna.
Ost. Som jag inte äter...
Köttfärs.
Ostchips. Äckligt...
Chipsen jag käkade :D
Ljus tända för en gångs skull!

Patchanga och Spirit

Igår och i torsdags var jag i stallet. Båda dagarna skötte jag lilla Spirit. Igår så hade Spirit blivit avmaskad. Hon var hur deppig som helst ju. Lilla stackaren. Fast avmaskning behövs ju ibland. Hehe.

Jag red även Patchanga igår. Trodde hon skulle bli halt eller inte alls gå framåt, men jag fick igång henne bra tycker jag, visst, hon är segare än exempelvis Choko och Heather, men det gick superbra. Hon var lätt att rida tempoväxlingar med och att göra bakdelsvändningar med. Fast när vi red öppna så gick det inte så bra. Plus att en i min ridgrupp red förbi mig jättenära så att jag inte kunde leda in hästens framdel någonting. Wää. Sen så red han förbi mig på insidan asnära mig. Det kunde ju ha gått hur illa som helst...


Spirit i vintras!

Matte, matte och återigen Engelska.

Underbart fin rubrik va?
I alla fall så genomförde jag ett matteprov som gick asdåligt i torsdags. Plus att jag var med på en mattetävling på skolan, tävlade bara med åttor i min skola. Yeho! Det gick superbra! Man fick facit efter att man lämnat in tävlingspappret. Hade fyra rätt av åtta! Fick sju poäng förra året. Alltså hade jag typ rätt på två frågor. Man kan få fler än ett poäng på varje. Så man får hoppas på det bästa! De tre bästa får liksom en biobiljett. Hehe.

Vi hade även Engelska redovisning i fredags. Det gick sådär. Överlevde i alla fall. Hehe.


Midsommarblommor ;D

Tjo! Helloo eller något fint.

Jag skulle kunna rada upp ettusentrehundrafemtiofem och en halv ursäkter till att jag inte har bloggat på typ två dagar som jag brukar göra, ösa över er med en massa tråkigheter, men allvarligt talat så orkar jag seriöst inte. Jag kan säga ett ord, SKOLA.
Splash. Vi borde ju ha superfint väder, det är ju juni...
Välkommen till min blogg! Jag som driver denna blogg heter då Klara och är 14 år gammal. Bloggen handlar om mitt liv som rör sig om mina djur, hästar, ridning, fotografering, vänner och skolan! Om du gillar min blogg får du gärna följa den på bloglovin'! Enjoy