Boucing Purple Bow Tie Ribbon

Engelskaplugg!

Jag dör. Ska redovisa Engelskan på fredag inför klassen, på engelska. Skriver text nu på sjukt dålig Engelska och ska redovisa den sedan. Kommer titta igenom texten och sådant sedan. Nu ska jag bara arbeta vidare!


Mobilbild på sötaste Mudde (min gamla kaninis ;D)

Skämmer ut mig själv...

Smoothieforiiaa!!! ♥

Det var dags för en smoothie idag. Passande rubrik va ;D? Kolla bara hur det gick;


Spanska plugg!

Usch. Vi har värsta muntliga grejen på Spanskan imorgon. Vi ska köra någon Speed date med alla i spanskagruppen. Man skämmer ju inte ut sig alls då. Pfft. Fast om man kan det bra så blir det nog lättare. Haha. Vi ska kunna ställa frågor och svara på de, utan papper! Alltså utantill! Slängde ihop en bild med alla frågorna till er så att ni får se hur mycket det är!


Stort grattis Sverige!

Denna helg har det bara hänt bra saker, Loreen vann hela esc, pappa fyllde år igår (:D), det är mors dag idag och en till sak som ni kommer få veta om efter jag varit i Spanien (är inte helt hundra på om mamma och pappa talar sanning än, haha). Plus att vädret varit sjukt bra och att jag har ridit och varit i stallet. 

Lyckad helg för mig alltså!


Sötaste Taco i fredags! Lovar att skärpa mig med bloggningen nu! Ska uppdatera varenda dag fram tills sommarlovet!

Alina & Capitol

Alina, som jag drev blogge www.lifeisastile.blogg.se med förut rider i min ridgruppis och vi har varit kompisar i typ en evighet. I alla fall så red hon om igår på största ridskolehästen, Capitol. Jag följde med ut i skogen och snackade med Alina när de red i skogen och sedan tog jag lite bilder.
Alina fick de bästa bilderna, vill ju inte lägga ut samma bilder som henne, det blir tråkigt för er som följer hennes blogg också xP

Dagens sommaroutfit

Höh. Det är ju sommar. Då åker alla sommarkläder fram. Sommaren har ju inte direkt kommit för att stanna ett år eller något sådant...


Ful den såg ut vid midjan där då. Den är snyggare i verkligheten xP
Byxdress - Zara på Rhodos. Köpt förra året ;)

Nya sommarbilder på Taco!

Tog några söta bilder på min älskade kissemisse igår efter ridningen. Hon verkar njuta av vädret något otroligt!


Sötisen :*

Bilder från i torsdags!

Endast hästbilder, på Spirit såklart!


Satt upp hennes man bara för att jag skulle kunna borsta henne utan att ha massor av tjock man att hålla rätt på, haha.
Som ni ser så ville hon inte direkt vara med på bild. Haah.

Stallet torsdag och fredag!

Var i stallet i torsdags och i fredags, som vanligt alltså. Skötte Spirit båda dagarna. Hon var lite halvskum. Tror nog att det var för att hon var varm, det har ju varit ett sånt härligt väder så det inte är sant! 

Red även igår. Det var superskoj. Vi började med en ridtur genom skogen, vi red mycket längre än vad vi brukar, plus att jag hade lilla Laban som var pigg och glad. Haha! Vi värmde bara upp i skogen, så den mesta biten så skrittade vi. Men vi fick trava en bit i alla fall! Det var superskoj. Laban började galoppera då. Haha. Men fick stopp på honom, det var ju inte direkt svårt. Alla hästar var superhungriga i skogen också...


Bästa bilden jag fick på Spirit. Hon ville inte vara med på bild direkt...

Fy vad dålig man är då...

Det är sommar, torsdag, massor av olika arbeten ska in och jag hinner inte blogga, vara ute, åka till stallet och plugga samtidigt. Jag önskar att jag var två stycken. En som skötte allt pluggande och en som hade sjukt rolig. Fast alltså, de båda skulle dela samma hjärna. Haha. Komplicerat... Jag mår bra i alla fall. Har ont i halsen. Haha. Mitt liv är underbart. Sommarlov snart, har två veckors läsning kvar, sen så är läsloggen klar. Snälla, låt mig få ett pris eftersom jag kommer att ha gjort klart det. Gärna pengar (kommer aldrig få et xD), godis (kommer vara det) eller A i Svenska. Snälla. Öhö. Jag ska få något, jag har varit sjukt duktig ju.


Arkivbild.

Jag är vid liv!

Har inte bloggat live på ett tag nu. Helgen var fylld med massor av roligheter, kommer inlägg om det senare! Plus att jag har sjukt mycket i skolan dessa sista veckor! Hade ett No prov att plugga till igår, pluggade hela kvällen och idag har jag tränat till en redovisning på svenskan som borde gå bra! Så vi kör på bara!


Ful webkamerabild med sämsta kvalitén. I alla fall så kan jag köra på dagens outfit också!
Linne - Saint Tropes
Tubtopp - Gina Tricot
Byxor - Rut m.fl.
Strumpbyxor - Lindex (sånahär hudfärgade som går sönder efter en enda användning fast de är helt nya).

Vi ses imorgon :D

Lisebergsankor!

Förra året fick jag syn på dessa två ankor på Liseberg och var bara tvungen att dra fram kameran!


De heter Britta och Kent. Haha. Finaste paret ju!

SM 2012, Pardisco

Nu är det snart dags för pardisco för Maja och Nathalie! Det är deras första tävling i Guldklass! Lycka till nu!


De kom etta i Silverklass under tävlingen i Västerås! Så kämpa på nu!

Mina favorithästar genom tiderna!

Jag har haft många olika favorithästar sen jag började rida. Listan är inte i någon inbördes ordning... Här har jag listat upp alla;

* Richie

* Choko

* Målina

* Patchanga

* Buster

* Daiva

* Roberta

* Elina

Jst nu så har jag ingen speciell favorit. Men om jag ska säga två stycken så är det nog Roberta och Freija. Roberta är sjukt rolig att rida i jockeysadel med och att hoppa. Freija är underbar att hoppa. Hon blir sjukt pigg.

Sen så har jag såklart min lilla sötnos Spirit. Har inte ridit henne ännu, men att sköta är hon en klar favorit!

Sötnosen :*

~ Tidsinställt inlägg ~

Krusat hår precis som en DISCODANSARE!

Maja krusade mitt hår i torsdags, plus att hon flätade det! Det blev finfint. Krusade det sista själv, därav att ag inte har krusat hår längst uppe, haha.

Haha.

~ Tidsinställt inlägg ~

SM 2011

Lite bilder från SM i Discodans 2011. Jag önskar Maja och de andra tävlande i dansklubben ett stort LYCKA TILL!


Olivia ~ Freestyle
Maja ~ Silverklass ~ Singel
Maja och Kajsa ~ Bronsklass ~ Par

~ Tidsinställt inlägg ~

Mina tankar inför Liseberg!

Kajsa har tvingat mig att åka Atmosfear idag, så då ska vi göra det! Jag kommer att dö, men om jag överlever så kommer jag vara sjukt stolt över mig själv! Från att bara våga åka uppskjutet till detta liksom. Önska min lycka till.


Förlåt Kajsa, men bilden var faktiskt fin. Haha. Bild från SM 2011. ~ Tidsinställt inlägg ~

14:30, grupptävling!!!

Nu ska Majas grpp High Score snart tävla! Hoppas det går bättre än på deras första tävling. Woho! Efter dethär så blir det LISEBERG med bästa :D


Bild från Västeråstävlingen!  ~ Tidsinställt inlägg ~

Jag älskar dig...

Sötaste Spirit, du är så sjkt underbar. När jag ryktar dig vill jag bara krama om dig hela tiden. Du är så mysig att krama, att borra sig in i din päls är underbart. Med detta inlägg vill jag säga att jag verkligen är tacksam att jag valde dig som sköthäst. Under ett halvår har vi redan kommit närmare varandra, även fast vi träffas två gånger i veckan. Det är så synd att jag inte får träffa dig idag eftersom jag är i Göteborg, men på torsdag så ses vi igen!


Sjukt söt bild på min sötaste :*

~ Tidsinställt inlägg ~

Nyckelpigor

I helgen var jag ute och fotade, och då fick jag syn på denna underbara nyckelpiga. Min första i år. Såklart så åkte min kamera fram och det blev några bilder. Filmade också, men filmen får ni se senare!


Just nu så borde jag sitta i bilen eller precis vara framme i Göteborg! Underbart! ~ Tidsinställt inlägg ~

~ Tidsinställda inlägg ~

Under denna helg så kommer alla mina inlägg vara tidsinställda om jag har skrivit "~ Tidsinställt inlägg ~" efter all text i inlägget. Så ni kommer troligtvis inte få någon liveinformation. Jag kanske kommer att ha tillgång till dator då det finns internet på hotellrummet. Så om jag har tid så kommer jag att skriva något kvällsinlägg under helgen! Om inte det blir av så ses vi på måndag då jag kommer att blogga precis som vanligt!


Maja tha hest och Kajsa :D

Sötaste Spirit i stallet :*

Idag så var jag en snabbis i stallet. Okej, två timmar är mycket jämfört med en timme som jag var där förra veckan. Spirit var inne när jag kom, så jag satt igång att rykta sötisen. Hon och jag stog och myste ett tag också. Det känns som om hon känner igen mig mer och mer. Så sött ju. Åh, får inte träffa henne imorgon, sjukt dåligt. Men jag ska ha skoj ändå! Haha! Mockade åt henne sen eftersom hon skulle ut i hagen. Mockade så mycket som jag kunde. Kommer ju inte vara där imorgon... Efter det så putsade jag sadel och träns. De blev finfina efteråt. Man ska ju smörja dem så ofta som möjligt. 


Mina händer efter att jag ptsat klart ridutrustningen. Smutsigt...

Nu bär det av till stallet!

Om en stund ska jag iväg till stallet, men innan det så ska vi åka och handla sallad, godis och andra saker inför SM! Efter det blir det raka vägen till stallet! Ska försöka mocka ur Spirits box bra och sedan ska jag mysa med henne! Träffar ju inte henne först nästa torsdag sen! 


Sötaste Taco :D

Min nya klocka!

Fick en ny klocka för att min gamla gick sönder. Fråga inte hur...


Min inspiration är på topp!

Ja, bloggispirationen är på topp, så toppenbra! Fast jag ska faktiskt ha en liten paus under helgen, fredag till söndag eftersom jag är i Göteborg, men jag kommer fixa massor av tidsinställda inlägg tills dess! Så det blir som att jag uppdaterar som vanligt! Toppen va?! Jag älskar dessa perioder då man verkligen kan blogga om allt som händer och samtidigt så händer det saker i livet!

Ska jag låta någon filma när jag åker Atmosfear??

Vinnaren i min bildomröstning!

Ni minns väl att jag lät er rösta om vilken bild jag skulle rita av på bilden av mina två egentagna bilder? Glömde att säga vilken det blev, men med endast en röst mer så vann bilden med frukterna på!


Ag har kommit långt på bilden faktiskt! Blyertsskissen är klar och jag har kalkerat av och börjat måla den! Så sjukt fort det gått!

Skolan dödar mig...

Men i alla fall så ska jag göra klart det mesta imorgon. Så jag tänkte skriva upp en lista med det som ska vara klart snart. Då vet ni också varför jag kanske inte kommer att blogga så mycket imorgon!

* Vi håller på med en Engelskauppgift. Där ska vi ta reda på fakta om två olika delstater i USA. Jag arbetar om Utah och Tennessee. Vi ska redovisa detta muntligt! PÅ ENGELSKA! Jag måste klara det, OCH DET SKA JAG! Jag kan bättre än vad jag tror och kan bevisa. Jag ska KÄMPA tills mina händer har ramlat av och jag tappat rösten. JAG SKA KUNNA REDOVISA PÅ EN NÅGORLUNDA ENGELSKA utan att dö av nervositet.

* Litteraturhistoria i Svenskan. Jag har Antiken som är trååkigt. Fast jag valde det själv, så skitsamma. Jag fattar nästan ingenting av det jag skriver. Men på Onsdag nästa vecka ska vi redovisa, och jag SKA klara av det utan att bli dödsnervös. JAG KAN DETHÄR OCH JAG ÄR MODIG! Jag ska för sjutton åka Atmosfear på Fredag typ. Om jag klarar av det klarar jag av allt!

* Konflikter i SO;n. Arbetar om Israel - Palestina konflikten. Min text är inte så bra, men jag har så sjukt bra egen kunskap av detta, varför vet jag inte, men jag har det. Min diskussionsdel kommer bli sjukt bra, och det är där det höga betyget sitter, egna tankar. Så, jag klarar det! GODKÄND blir jag, annars dör jag. Som träslöjden förra terminen. Jag var SÄMST då, men fick ett E i alla fall. Mitt betyg ligger eller låg(?) på ett C under mitten av terminen. JAG KLARAR SO ARBETET, JAG VAR FÖRBEREDD EN MÅNAD INNAN MED VIKLEN KONFLIKT JAG SKULLE HA. Jag klarar detta!

* NO prov i kolväten typ. Har seriöst ingen aning. Men om jag redan har högsta betyg i Kemi så klarar jag i alla fall ett C, annars deppar jag ihop och dör. No är liksom ett av mina starkaste ämnen. Pluggeliplugg blir det på torsdag och på måndag, för på tisdag rockar vi NO

* Spanska läxa, kanske inte så jobbigt. Men våran lärare har bestämt att vi typ ska dejta någon och kunna frågor på spanska. Alltså i våran spanskaklass. Plus att vi inte får "dejta" kompisar, haha. Utan det ska vara en kille och en tjej. Jag är död. Liksom, typ alla killar i min årskurs är omogna eller allmänt irriternade. Eller bara tråkiga. Haha.

Riktigt lång lista. Känns som att jag skriver sjukt mycket nu. Alla tankar bara rinner över mig. Jag behöver en ändring i mitt liv, och jag har bestämt att denna ändring ska vara att utmana mig själv, jag ska alltså åka Atmosfear som är sjukt hög. Jag tror liksom att jag är höjdrädd. Men vi kör! JAG KLARAR DET!!!


Blommor :D

Roligaste labben på NO;n idag!

Ja, absolut. Min lärare skulle visa en labb för oss, och hon hade i för mycket natriumhydroxid typ, så det började först fräsa typ (det skulle det), sen så blev det som ett fyverkeri. Haha. Sjkt skoj och läskigt på samma gång. Jag gömde mig bakom Elli typ hela tiden. Haha. När vi skulle gå ut från lektionen så fick vi lukta på typ någon vätska. Den börjar på A. Haha. Jag gjorde helt rätt, utom att jag höll andan. Så jag kände inte ens lukten. Haha. Jag började skratta precis efter jag gjort det.


Någon blomma som växer på min tomt. Haha.

Sista skoldagen imorgon!

För denna vecka! Så mysigt! Jag dölängtar tills på torsdag då vi är lediga. Jag ska plugga till NO provet som vi har nästa tisdag, jobba med engelska arbetet, SO;n, Spanskaläxan och Svenska projektet. Hatar att man får så mycket prov och inlämningar i slutet av skolåret. Åttan är så sjukt jobbig. Seriöst, det är massor av prov innan lov, massvis. Plus att vi har ett matteprov vecka 23 typ. Usch.


Tänk om man var en katt, det enda de gör är att sova, äta, leka och om man heter Klony eller Taco jaga.

Jag är så sjukt opeppad just nu...

Ja. Inte på bloggen eller något sådant, utan på självaste skolan. Jag längtar så otroligt mycket efter Göteborg på fredag och till ridlägret! Jag längtar för mycket. På SO;n i måndags så var jag sjukt trött och frågade ca 7 ggr om vi fick sluta tidigare. Är dock nästan klar med arbetet vi håller på med, men ändå. Svenskan på onsdagarna fungerar inte heller bra. Klarar inte av att ha bild sista lektionen, måste nästan ha det min första lektion för att jag inte ska längta ihjäl mig. Om jag skulle få bestämma mitt schema helt själv skulle mitt schema se helt annorlunda ut.

Det var samma sak förra året, fast då efter att Disco SM varit. På matten satt jag och ropade på hjälp ca 3 ggr under en lektion. Från att aldrig fråga om hjälp till det liksom. Min lärare började undra om jag tagit sommarlov i förtid. Det blir så när sommaren snart är påväg. Jag behöver liksom omväxling. De sista veckorna i skolan borde man få ha matte ute, göra roliga labbar på NO;n, som vi gjorde idag.

Det är tur att jag ska till Göteborg på fredag. Morgonen sovs nog bort, men resten av dagen kommer jag att peppa inför Liseberg. Hur dryg tror ni att jag kommer bli? Kommer vilja gå på Liseberg direkt när vi kommer dit. Så sjukt. Även fast jag vet att vi kommer att gå på Liseberg sedan, efter att Maja tävlat klart i gruppen typ. 

Åh, det blev långt. Hur många orkade läsa? Jag skulle inte ha orkat, men man behöver ju skriva av sig ibland. Skönt att dela med mig av dethär i alla fall. Nu vet ni hur skolan fungerar för mig. Haha.


Förlåt, men han är såå söt på den bilden. Han behöver verkligen beröm efter min och Ellis diskussion på NO;n om att han var ful, haha.

Finaste Klony ♥

Sover som en lång stolpe och gör sig ren som en boll. Världens jobbigaste kissemisse! Puss på dig Klony :*

Jag som liten ♥

Det är jag när jag var ca 4-5 år gammal. Liten dagisunge där fortfarande! Haha.

Mikro

Min underbara kisse.

Vill ni också fånga en sånhär bild på eran katt. Ta chansen när den vilar och väck den typ. Det blir inte alltid bra. Man måste kunna matcha ögonblicket ;)

Fiskbensfläta

Min lillasyster gjorde en fiskbensfläta på mig i lördags som blev jättefin! Kolla in bara:


Skulle ni vilja veta hur man gör en?

I skolan!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att våran SO lektion ska sluta! Vi fick veta vårat resultat på Spanskaprovet idag! Jag fick ett A! Woho!


Gammal bild tagen i skolan...

Vattenbilder

Jag har haft en kategori där jag ska berätta fototips för er läsare. Jag har haft kategorin sen jag startade igång bloggen, men vad jag minns så har jag inte skrivit något i kategorin ännu. Men nu invigs den!

Mitt tips för denna gång är att gå ut och fota när det är mulet och precis har regnat. Gå inte ut och fota när det regnar, då kan du skada din kamera. Okej, jag gjorde det. Men endå. Ljuset är underbart när man ska fota då. Om det inte har regnat på ett tag och du vill ut och fota när det är mulet så kan du alltid ta en sprayflaska och fylla den med vatten. Sedan så kan du spraya på motivet du vill fota. Det fungerar lika bra!

Vilka tips vill ni ha från mig? Jag kan tipsa om saker inom fotografi och photoshop!

Bilder jag tog under ett regnväder:

Dansuppvisning!

Idag har jag dansuppvisning! Jag ska skämma ut mig totalt. Jag ska vara en kanin medan alla andra är Alice i underlandet. Öhö. Plus att jag ska springa ut på scenen först och typ få panik över att jag är försenad xD Riktigt fint, haha... Kan i alla fall hela programmet som vi ska dansa. Vi ska typ ut efter två tre nummer. Kommer seriöst att dö. Wäää.


En bild jag tog i Onsdags. Har flera vattenbilder som jag ska visa sen! Så håll utkik!

Spirit börjar seriöst bli läskig...

Ja. Hon ska hela tiden nosa vid min midja typ. Fast jag inte har något annat än en t-shirt på mig. Så fort man vänder sig mot henne så hoppar hon till. Gullisen. Det gick i alla fall superbra att sköta henne idag. Fast hon var allmänt pigg... I slutet så sprang hon bara runt i boxen. Så jag putsade hennes träns istället. Var ändå klar med själva ryktningen. Stod och myste med henne ett tag också. Hon vet hur man myser ibland! Sötiisen.


Bil frå igåår :)

Dagens outfit!

Var ute i regnet och tog lite outfitbilder. Woho!


Tröja - Gina Tricot
Byxor - JC
Converse - Scorett

Ibland går inte saker exakt som man vill...

Hade tänkt att gå ut och fota nyss. Men då är mitt batteri till kameran urladdat, tomt. Skit också! Jag ska ändå ut och fota om ett tag. Jag får väl ge mitt batteri en semester eller något eftersom han inte får vila klart i sin säng sen. Haha. Hoppas att det börjar regna igen när jag ska ut! Ni vill inte veta vad jag ska göra... Jag lovar att hålla mig varm! Annars så sitter jag nog hemma och är suk snart... Jag som ska till Liseberg nästa vecka...


Snart kommer jag! Jag lovar att uppdatera nästa vecka när jag är i Göteborg också! Det finns faktiskt internet på hotellet jag ska bo på :D

Jag lever!

Jag lever gott folk! Haha. I alla fall så har jag en superbra ursäkt. Jag hade Spanska prov idag och hade absolut inte pluggat ett dugg. Så igår fick jag plugga hela eftermiddagen och kvällen. Så då vet ni!


Arkivbild!

Bildomröstning!

Jag står inför ett sjukt svårt val just nu. Vilken bild ska jag ta? Bild ett eller bild två? Jag kan inte ta båda då jag ska rita av en av bilderna på bilden i skolan! Snälla, kommentera vilken bild jag ska måla av! Den som har flest röster innan onsdag den 9:onde maj kommer jag rita av! Rösta på nu! Du behöver bara skriva ett eller två i en kommentar! 


God morgon!

Förlåt för att jag inte bloggade igår! Som ni kanske ser så är bloggen lite skum idag. Håller på att fixa en ny header! I alla fall så gjorde jag inget speciellt igår. 


Arkivbild.

Freedag!

Idag så har jag varit i stallet! Mockade åt Spirit, såg på när hon hade skoj i ridhuset när hon blev riden. Hon kutade runt i galoppen som en galen Promise. Promise har sina piggpigga dagar ;D Jag förstår inte var hon får sin energi ifrån. Springer runt på en lektion i en timme och sedan så springer hon runt i boxen innan maten. Jag ska hitta hennes energikälla och sedan ta halva. Sådetså.

I alla fall så red jag Heather idag. Räserhesten. Hon är hur bra som helst att styra med sätet. Men efter ett tag så blir hon piggelipigg. Hon hade en hata Buster dag också. Haha... Så fort Buster kom nära fick hon damp och stack in i mitten. Annars så gick det bra. Vi fick lära oss bakdelsvändningar. Trodde att det skulle vara sjukt svårt. Men jag tycker att jag lyckades ganska bra för att vara första gången jag gjorde dem. Woho!

Nu ska jag gå och sova.Är trött. Vi ses imorgon :D


Utsikt över lillsjön i stugan! Älskar hur träden blir!

Stallet med Spirit!

Idag så cyklade jag till stallet vid tre och sköte om sötaste Spirit. Hon kom in precis när jag kom. Toppen :D Hjälpte att ta in Oboj också. Spirit var hur lugn som helst först, tills hennes lilla boxgranne fick havre. Då blev hon glupsk ;D Hon käkade i alla fall knäckebröd idag! Stod och gosade med henne ett tag. Då skulle hon ner med huvudet mot min rygg, fast hon tog tillbaka huvudet när jag rörde mig. Awi.


Suddis :D
Käka hö om det finns :D
Detta är den sötaste bilden på Spirit hittills!
Sötiis!
För nära kameran Spiran...
Matvrak eller?
Sötaste<3
Ser jag söt ut nu???
Awi<3
Vi ses :)

Tisdagens bild!

Denna gång är bilden från fotoalbumet Nikon D3100 Våren 2011.


En underbar bild som jag inte lagt märke till på Taco förut.

Så underbart!

Seriöst. Detta är ett under! Jag har under 100 inlägg att läsa på bloglovin! Har inte haft det på ca en månad! Så sjukt alltså! Helgrymt och omänskligt. Hade en bit över 1000 olästa ett tag. Men snart är det nere på noll, och då måste jag lova mig själv att aldrig mer ligga efter så mycket. Innan ridlägret blir det att dra ner till noll, för efter det så blir det nog över 1000 igen. Plus att jag åker till Spanien dagen efter! Fast där skulle det finnas internet. Så kan ju läsa där under de soligaste timmarna :D


Taco i morse!

Onsdagsfrukost!

Detta åt jag till frukost idag. Två uppvärmda bröd. Det är smaskigt. Har inte ens smör på. Haha. Fint. 


Nu ska jag i alla fall dra till badrummet för att borsta tänderna, sedan så ska jag cykla iväg till skolan!

God morgon!

God morgon! Idag så börjar jag 8.50. Så jag har lite tid att slänga in ett morgon inlägg medans jag äter frukost. Idag ska det bli ca 18 grader vid fyratiden, och då är jag hemma! Woho! Tror jag byter om till shorts då om det blir för varmt ;D I alla fall så kan jag visa upp dagens outfit!


Vi ses!

Spanskaplugg

Såhär hade jag tänkt att plugga. Men begav mig istället in i huset. Min dator blev sjukt varm. Haha. Jag och Maja sa att den hade fått solsting ;D


Dagens outfit

Blus - Monki
Tubtopp - Gina Tricot
Jeansshorts - Rut m.fl.

Pluggar!

Just nu så sitter jag uppe i soffan och pluggar spanska. Har varit ute och solat under förmiddagen. Höhö. Lite färg vill man ju ha, men inte så att man ser ut som en jordgubbe dirrekt... Ska i alla fall plugga vidare nu! Men nu vet ni att jag lever! Vi ses!


Mölly pölly.
Välkommen till min blogg! Jag som driver denna blogg heter då Klara och är 14 år gammal. Bloggen handlar om mitt liv som rör sig om mina djur, hästar, ridning, fotografering, vänner och skolan! Om du gillar min blogg får du gärna följa den på bloglovin'! Enjoy