Boucing Purple Bow Tie Ribbon

IKEA

Hej hej, förlåt för att jag inte har bloggat på typ tre hundra dagar. Försöker komma in i vardagen fortfarande. Åh, det är så jobbigt. Måste alltid kuta till skolan för att jag åker för sent -.- 

Idag var jag på IKEA och köpte lådor som vi ska ha hö, halm och toaströ i till kaninena. Superbra lådor som man kan stapla på varandra och fortfarande öppna utan problem, superbra till trånga utrymmen ;)! Vi fick ta lådorna på cykeln hem, det fungerade ju bra, haha. Tappade dem kanske tre gånger. Duktig man är ;)! Inne på IKEA så går vi till avdelningen där det finns lådor och kommer efter det på att vi kanske ska ta en kundvagn, så vi gick tillbaka och hämtade en. Vi hade till och med gått runt i ca 10 minuter för att hitt lådorna, IKEA är för stort -.-


Lådorna vi köpte, två rymmer ca 30 liter och en 60. Fast vi fick ner nästan en hel påse med toalättströ i den lilla lådan. Ströet var typ 55 L påse xP

Min helg :)!

Jag är så ledsen att jag inte har bloggat i helgen. Har inte haft tid eller lust direkt :3

I fredags så red jag för första gången efter sommaruppehållet. Red sötaste Roberta. Hon är typ min favorithäst. Hehe. I alla fall så var hon väldigt trög i början o.s.v. Men i slutet så fungerade det superbra. Hon var lite sur på Oboj också, så det var kanske tur att jag red henne då eftersom jag inte släpper iväg hästen så att hon kan anfalla andra.

Efter det så skötte jag om min lilla pärla. Hittade till och med ett ställe att binda upp henne på. Sötisen försökte bita sig loss, hehe. Det gick inte så bra direkt.

I lördags hade vi en kräftskiva på området. Det var ganska tråkigt, ehe.

Arkivbild

Stallet idag :*

Idag efter skolan stack jag till stallet och skötte min lilla pluttis. Hon har bytt box så jag håller fortfarande på att klura ut vad jag ska binda upp henne när jag ryktar henne. Så jag ryktade bara lite snabbt med rotborsten och hovkratsen. Borstade igenom manen också, det tyckte hon om, hon höll på att somna. Sötisen :* Hon var helt blöt, regnade som tusan och hon var halft omöjlig att få ren, geggig pålle ^^ Hade sönder en borste också. Lyckat ^^

Sötaste i våras. 

Förlååt :3

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Kladdade ner mitt schema med massor av fina färger och så höll jag på med kaninerna :)!

Min skoldag :)!

Idag så började vi klockan 10 igen. Vi fick våra skåp, jag fick överskåp igen, tredje året i rad. Har lite tur där när min lärare lottar. Fick överskåp förra året fast jag skulle haft underskåp. Hurra för överskåp :D

Efter det så åkte vi till Arosfortet. Vi låg typ på tredje plats på dagens high score. Hihi :)

Sötaste Tinycee ♥

Nya skor

I söndags köpte jag ett par nya höstskor med en klack på 7,5 cm. Mätte själv, haha. Kommer rocka dem i höst, plus att Elli kommer ha sjukt höga skor, så jag kan ju inte gå runt i skolan och vara 1,68 om hon är 20 meter. Haha, överdriver, men ni fattar va? I-landsproblem xD

Hästbilder!

Idag var jag i stallet och fotade när Alina red. Hon red Elina. Tog lite bilder också som jag hade tänkt att visa! Träffade även Spirit. Hon har bytt box igen. Haha. Nu står hon i det andra stallet. Naw. Då slipper jag lera ner mina skor i alla fall. Hihi.

Alina och Elina. Ni hittar Alinas blogg HÄR. ♥

Förberedelser inför skolan

Idag så var jag och köpte nya saker till skolan som börjar imorgon... Träffade Micka på bokia :P Hon köpte också saker till skolan. Haha. Fick med mig ett par höstskor också. Ska visa er dem senare idag!

Sötaste Mikro :)!

The Hunger Games!

Yaay! Mamma och Pappa kom hem med min försenade namnsdagspresent idag :D The Hunger Games filmen :D Vi ska titta på den idag och ikväll ska jag börja läsa Catching fire. Har redan läst Fatta eld några hundra gånger, fyra gånger egentligen, så då kan jag ju läsa den på engelska också :P

Yaaaaay igen :D

Helles födelsedagsparty :)!

Igår var jag på Helles födelsedagsparty :)! Hon fyllde år för ungefär en månad sedan. Hon fick massor av presenter, han aldrig ta kort på den jag gav henne. Men av mig fick hon i alla fall två nagelack och en snhär nagelfil som man kan göra naglarna lenare :D! 

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit :)!

Dagens festoutfit

Linne - ?
Tubtopp - Gina Tricot
Shorts - Rut m.fl.

Sötaste :*

Hittade några bilder på ridskolans hemsida från betet. Hittade världens mest underbara bild på Spirit. Superglad pålle på betet ;D

Minibildis. Spirit i mitten ;D 

Fredagsoutfit!

Här kommer dagens outfit.
 
Linne - H&M
Byxor - Rut m.fl.

Godnatt :D

God natt alla söta bloggläsare :D Nu ska jag läsa min bok innan jag somnar. Hoppas jag drömmer om något annat än min söta sköthäst. Har drömt om henne i ca 3 dagar i sträck nu. Jag saknar henne lite för mycket :P

Godnatt :*

Pyssel

Idag så har jag slått in en present som ni kommer få se imorgon eftersom jag vill att den är hemlig fram tills dess i alla fall!

Bjuder på en bild på mig från idag :)!

Outfit x 4

Här är dagens outfit. Jag borde verkligen le oftare. Haha. 1½ år kvar med tandställning. Sen är jag så gott som fri. Haha.
 
Linne - Esprit
Byxor - Rut m.fl.

Städdags!

Idag har jag städat hela huset, bara för att jag får pengar för det, haha. I alla fall så kom jag på att göra denna bild och drog ner kameran och stativet till vardagsrummet och tog några bilder. Har viljat göra en sånhär bild ganska länge men inte haft tid. Men nu så, första gången också! Tycker det blev ganska lyckat :D!

Städa huuset!

Idag ska jag städa hela huset, eller jag ska damma och dammsuga huset i alla fall, det kommer säkert ta en stund, men hade tänkt att fota efteråt. Är fortfarande sugen på en ny header till bloggen, så ska försöka fixa det snart. Jag klarar inte av att ha samma header i flera månader. 

 

Ingen fantasi igen...

Jag kommer aldrig på någon bra rubrik när jag ska skriva saker. Åhh, det är inte skoj... I alla fall så var jag ute och sprang idag med mamma. Hade världens bästa tempo i början och vi sprang ca 2,5 km innan mamma sa att hon typ hade kramp i benet. Då fick vi gå ett tag :3 Jag slog i alla fall personbästa på 5 km, 32 minuter och jag har kanske sprungit 5 km fem gånger de senaste fem åren. Haha. 

Min dag :)!

Idag så har jag spelat wii en stund och nu så håller jag på att städa mitt dumma rum. Haha. Har till och med fixat min whiteboard aka glasboard tavla som satt åt fel håll :P

Gätiiing aka geting.

Godnatt :)!

Ska titta klart på Djurpolisen, sedan ska jag gå och sova. Kommer typ inte kunna se det sen när skolan börjar, haha. Man måste ju sova, i alla fall jag, annars kan jag knappast hålla mig vaken under dagen...

Söta Humlan :*

Spelar wii

Spelar Wii just nu :) super Mario bros :D

Skuttig ninis!

Idag så gick jag ut med Tinycee i koppel. Haha. Han sprang sjukt snabbt ibland och var superglad. När han kom tillbaka in i hagen så lade han sig ner direkt. Hade skoj med hans fluffiga hår vid öronen, flätade det, haha.

Tinycee på altanen i stugn :)!

Godnatt!

Har precis sett klart på "The day after tomorrow", den var sjukt bra :)! Ska snart sova, så godnatt :)!

Fråga inte om bilden, kände för att vara lite flummig såhär vid elva på kvällen xD

Hos Helle med Frida :D

Just nu så sitter jag och spelar mario bros, haha liv. Är i alla fall med både Helle och Frida, jag är inte direkt hemma hos Helle fast jag är med Frida. Kaka. Skämta, vi ses :)

Fråga inte xD

Ut och springa!

Nu ska jag och mamma åka iväg och springa 5 km. Måste få upp min kondition lite innan skolan börjar i alla fall. Haha. Usch, skolan. Jag dör, vill ha längre sommarlov. Vi ses senare :)!

 

Välkommen till Tinycee & Humlan

Igår lovade jag er bilder från Tinycee och Humlans nya hem! Vi fick montera ner hela buren och slänga ut allt från våran gamla lekstuga, men tllslut var ninisarna redo att flytta in! Berättar mer under varje liten bild :)!
Här flyttade Tinycee & Humlan in igår, de älskar det redan, plus att det är skönt för mig och Maja också, vi slipper gå in i förrådet och hämta halm och hö. Istället så har vi det bakom buren inne i "kaninstugan".
Bredvid ninistugan står deras utehage, dock så flyttas den till skuggan om det är soligt!
Här går man in! Dörren ska målas om och brevlådan ska vara vit med röd text, för tillfället är den en avbleknad variant av babyrosa, haha.
På övervåningen i buren finns två toaletter, mat och den stora vattenflaskan. Tinycee gillar att sova på deras lilla hus.
Humlan däremot gillar att vara på nedervåningen på deras mysiga hylla!
Denna fluffiga sak köptes igår! Tinycee är väldigt intresserad av den, men Humlan är inte lika intresserad av den, haha.
Man kan dricka vatten på nedervåningen nu också, i vattenflaskan för små djur, alltså inte kaniner egentligen!
Humlan älskar hyllan där nere!
Här är deras stora vattenflaska, denna däremot är för kaniner!
Denna lilkille är riktigt trött, han har varit ute och skuttat massor idag!
Här står två hinderstöd, två spadar för städning av buren och en skurborste.
Här har vi alla saker till kaninena som får plats i lådorna!
Här står deras namn, Tinycee & Humlan!
Trötter!
Kliar han sin haka eller slickar an på saltstenen?
Mums, vatten!
Här står de andra hinderstöden!
Nästa år kommer vi odla morötter här!

Såhär ser det ut hos Tinycee & Humlan!

Ansiktsmask & kaninflytt

Just nu sitter jag med en ansiktsmask. Idag så har jag varit i stugan, vi åkte hem vid tolv och var hemma halv två. När vi kom hem så åt vi mat och sedan så rensade vi lekstugan och städade i stugan. Efteråt åkte vi och köpte en liten vattenflaska, någon supergullig hängmattegrej till ninisarna och en kattlåda till kaninerna. 

Vi flyttade in kaninburen i lekstugan, så nu bor de där. Berättar mer om det imorgon och då kommer bilder också :)!

Vilken fin bild då. Men ansiktet blir stelt, haha.

Kommer hem idag!

Idag så kommer jag hem från stugan! Bloggar mera sen, men jag lovar er massor av nya bilder!


13
Lite random pics från i våras :D

Klony

Ni minns väl att jag skrev om att Klony hade försvunnit? Vet ni vad det hemskaste (är inte säker på att det är ett riktigt ord) jag tycker skulle kunna hända honom? Inte att vi hittade honom död/överkörd i ett dike utan om vi aldrig någonsinn skulle hitta honom. Då vet man aldrig vad som har hänt...

Världens mest personliga kissemisse :*

Kaninbildisar!

Tänkte visa lite kaninbilder för er :)!


Sötaste kaninen :*

 

Åker upp till stugan!

Idag åker jag upp till stugan! Kommer att fixa några tidsinställda inlägg! Kom på en superbra idé. Jag har ju en extern hårddisk, där ligger det massor av bilder! Så istället för att ta massor av gamla bilder jag har visat förut så kan jag ta bilder från min externa hårddisk där jag har både nya och gamla bilder, haha.

Sötaste Klony :*

Åker upp till stugan!

Idag åker jag upp till stugan! Kommer att fixa några tidsinställda inlägg! Kom på en superbra idé. Jag har ju en extern hårddisk, där ligger det massor av bilder! Så istället för att ta massor av gamla bilder jag har visat förut så kan jag ta bilder från min externa hårddisk där jag har både nya och gamla bilder, haha.

Sötaste Klony :*

Rensat massor av bilder!

Har gjort det idag! Bara för att datorn skulle bli snabbare, men nej, absolut inte. Det blev den inte, uäk. Har försökt att publicerat ett liknande inlägg typ tre gånger, åhh! Så jobbigt! Vi ses imorgon i alla fall :)!

Sötaste ju :*

Ingen fantasi, så död åt rubriken :P

Är flummig. Haha. Maja har fått sin klasslista så vi tittar igenom den nu. Haha. Maja har sökt på facebook på hela sin klasslista. Fail.

:P

Headerinspo!

Yaay :D Har fått världens headerinspo nu när jag köpt nya kläder och allt. Woho! Designen kommer bli lite höstigare och mörkare, tror jag i alla fall. Haha. Supertaggad är jag! Har ju köpt världens snyggaste kläder också. Två par jeans, en mjukiströja och en skjorta :D Jaay!

Haa, älskar bilden :P

Superbra dag/Superdålig dag!

Igår så hade jjag ju ingen bra dag direkt, Klony var försvunnen och sådant. Idag däremot så har vi varit i Stockholm och Klony kom hem i morse! Helt underbart! Klony luktade instängt, så han har säkert suttit instängd någonstans lillen. Han gillar att smita in i förråd, så han gjorde väl det och så såg ingen det :/ Aja, han är hemma :D

Superdålig dag...

Uäk. Denna dag har varit superdålig. Först så har vi en loppis som inte alls går bra och sedan så är min kisse Klony försvunnen. Kommer bli överlycklig om vi hittar honom eller om han kommer hem. Sötnosen :*

Gammal mobilbild :*

Bloglovin!

Känns som om jag har problem med Bloglovin' hela tiden, följer för många bloggar, buhu. Nu ska jag läsa mina nästan 2000 olästa inlägg i alla fall. Duktig man är som måste läsa så gott som alla större bloggar. Mitt liv är lite wierd. 

Supersämst bild. Får lite ångest här att jag inte laddar min kamera. Wää.

Hemma!

Är hemma :)! Sitter och tittar på OS. Har aldrig sett såhär mycket av ett enda OS av de fyra som har varit sedan jag föddes. Ni vet OS 2000 (om jag såg något så minns jag det inte, var väl 3 år?), OS 2004, OS 2008 och OS i år. Haha. Ska titta vidare nu i alla fall.

Lite failade bilder på mig :P

God morgon!

Idag så ska jag åka runt lite och sätta upp lappar till våran loppis som vi ska ha! Efter det bär det av till stugan! Jag kommer alltså INTE blogga under tiden jag är uppe i stugan. Jag kommer hem på lördag, så jag är inte borta länge!

Halvtokig bild på mig. Längtar tills tandställningen ska bort, kommer le som en tok då ju :P

Varit ute och sprungit!

Så nu känner jag mig superduktig! Sprang i ca 20 minuter också, yaay! Man känner sig så duktig efteråt! Har som mål att gå ut och springa minst tio gånger innan sommarlovet är slut. Ni minns väl min lista också som jag tog upp i ett tidigare inlägg? I alla fall så skulle jag ju fixa garderoben, den är klar nu. Har alla kläder i en garderob, känner mig stolt som fixade allt själv också!

Vi ses :)!

Supersnishig bild! Not..

Fyrklöver

Idag hittade jag en fyrklöver. Det betyder ju tur, plus att varje gång jag hittar en så brukar jag önska mig saker. Vet inte varför, det bara är så. Jag hittade ca 6 stycken när jag gick i trean, satt och letade i gräset, ibland så har jag bara fått syn på dem, precis som idag. Tro nästan att de letar efter mig och inte tvärt om. Haha.

Uää, bilden blev blå. Dumma webbkamera.

Lista på tio saker jag ska göra innan sommarlovet är slut!

Idag bestämde jag mig för att skriva en lista på 10 saker som jag ska göra innan sommarlovet är slut. En av dessa saker är att fixa min garderob som jag skulle ha gjort för ca 2 veckor sedan. Men nu ska det bli gjort! Ska precis börja med det! Berättar senare hur det går :)!

Vi ses :)

Rubrik Saknas...

Vill seriöst skriva någonting till er, men alltså, det är helt tomt i huvudet. Det ända i som kretsar i mitt huvud är kaniner, kaninhoppning och massor av saknad. Av vad vet jag inte, det är det som är skumt, liksom att någonting fattas, men jag kan inte lista ut vad det är. Skolan är inblandad i det också, jag vill liksom inte börja nian, det går för fort, men samtidigt så vill jag börja gymnasiet nu, önskar att man kunde hoppa över ett år eller spola tillbaka tiden. 

Världens bästa kanin. Skulle hoppa upp i mitt knä och allt idag :)! 

Godmorgon!

Godmorgon!

Nu ska vi snart åka hem! Men först äter vi frukost och sedan packar vi för hemfärd! Vi ses senare när jag kommit hem! Bloggar mer då och visar upp alla nya bilder! Ni ska se hur gulliga Tinycee och Humlan är när de åker transport! Helt orädda är de att åka bil vilket är superbra! Måste ju tillägga att det är Augusti nu!

Sötisen!
Välkommen till min blogg! Jag som driver denna blogg heter då Klara och är 14 år gammal. Bloggen handlar om mitt liv som rör sig om mina djur, hästar, ridning, fotografering, vänner och skolan! Om du gillar min blogg får du gärna följa den på bloglovin'! Enjoy